D

DE BESTE STEAKS EET JE BIJ MIDTOWN GRILL AMSTERDAM

Restaurant Midtown Grill Amsterdam. Resaturant Marriot hotel. Vleesrestaurant Amsterdam. Steakrestaurant Amsterdam. Marriot hotel Amsterdam.

Geïnspireerd op de traditie van de typische Amerikaanse steakhouses serveert Midtown Grill de beste USDA gecertificeerde steaks. En hoewel de hotel-restaurant-drempel voor sommigen hoog ligt, is dit restaurant aan de Stadhouderskade zeker een bezoek waard. Vooral als je een vleesliefhebber bent!

Nice to Meat

Bij Midtown Grill, onderdeel van het Marriott Amsterdam op een steenworp van het Leidseplein, wordt de nadruk gelegd op puurheid, verse ingrediënten en hoge kwaliteit. Het is dan ook niet gek om te horen dat horecaslagerij Nice to Meat al jarenlang hun vaste leverancier is.

Samen delen ze de passie voor kwaliteitsproducten en deze passie (en kennis) delen ze graag tijdens een goed gesprek aan tafel. Over de achtergrond van het dier, de rijpingstechniek van het vlees tot aan het transportproces en de bereiding. De culinaire steakexperts weten je alles te vertellen over wat er op je bord ligt. Op de menukaart staan 15 verschillende vleesgerechten (waaronder Tomahawk, T-bone en lamsrack) en hier weet je zeker: wat ik bestel is van de beste kwaliteit.

Restaurant Midtown Grill Amsterdam. Resaturant Marriot hotel. Vleesrestaurant Amsterdam. Steakrestaurant Amsterdam. Marriot hotel Amsterdam.Midtown Grill Amsterdam

Dit zijn misschien wel de leukste borrelplekken van Amsterdam >

Gevarieerd menu

Maar ook voor vega- en visliefhebbers is de keuze ruim. Je kunt dus prima met je steakliefhebbende vader of vriend aanschuiven terwijl jij het liever ‘doet’ met een gezonde salade, een tonijnsteak of hele kreeft. Bij Midtown Grill wordt aan iedereen gedacht.

Het menu wordt gecompleteerd door een brede selectie (maar liefst negen pagina’s vol) aan internationale wijnen uit gerenommeerde wijngaarden die goed bij de gerechten aansluiten. Met een gevarieerde prijsklasse zit er voor de meeste budgetten een prima wijn bij.

https://www.facebook.com/pg/MidtownGrillAMS/about/?ref=page_internal

Eten aan de (open) keuken

En hoewel je het niet zou verwachten van dit – laten we eerlijk zijn – niet zo sexy pand, is de inrichting en sfeer van restaurant Midtown Grill verrassend gemoedelijk. Het restaurant kijkt uit op de knappe straten van het bruisende centrum tussen het Vondelpark en Leidseplein. Je kunt kiezen voor een wat rustigere plek in de zaak, maar mocht je je zintuigen écht willen laten prikkelen dan schuif je aan bij de open keuken, vlak naast de vleesvitrine. Hier houd je nauwlettend in de gaten hoe jouw vlees bereid wordt en kun je met de chefs de culinaire diepgang ingaan.

Ook leuk: na je diner kun je nostalgisch van een goede cognac en grote sigaar in de privé Midtown Cigar Lounge genieten. Da’s nog eens een avondje uit!

Hier eet je de hele dag French Toast >

Restaurant Midtown Grill Amsterdam. Resaturant Marriot hotel. Vleesrestaurant Amsterdam. Steakrestaurant Amsterdam. Marriot hotel Amsterdam.

Restaurant Midtown Grill Amsterdam. Resaturant Marriot hotel. Vleesrestaurant Amsterdam. Steakrestaurant Amsterdam. Marriot hotel Amsterdam.

Oh, en ook niet geheel onbelangrijk: de service is hier top geregeld. Zoals (gelukkig) vaker in hotel-restaurants, zit de bediening hier on top of everything. Geen zorgen dus over doorbakken vlees, een leeg glas of een verkeerde rekening (hoewel het natuurlijk ook maar mensen zijn). Bij Midtown Grill weten ze wat goede service is, ze begrijpen het belang van een leuke avond uit en doen er alles aan om jou met een blij gezicht de deur uit te laten lopen. Inclusief een interessante portie productkennis.

Midtown Grill Amsterdam
Facebook
Stadhouderskade 12
Amsterdam
020 607 5555

Iedere dag geopend van 18:00-22:30 uur

PIN IT

Foto’s via Midtown Grill Amsterdam