S

STAMRESTAURANT BAR SPEK IN AMSTERDAM-WEST

Aan de rand van de inmiddels hippe wijk Baarsjes, ligt Restaurant Bar Spek in Amsterdam. Deze all-day neighbourhood spot is een waar begrip in Amsterdam West. Of je nu in bent voor een ontbijtje, een stevige lunch, een Napoliaanse pizza of ‘gewoon’ een borrel. Bar Spek in Amsterdam West is your place.

Aan de rand van de inmiddels hippe wijk Baarsjes ligt Restaurant Bar Spek. Deze all-day neighbourhood spot met een ruim terras aan de Kostverlorenvaart is een waar begrip in Amsterdam West. Of je nu zin heb in een ontbijtje buiten de deur, een stevige lunch, een Napoliaanse pizza of ‘gewoon’ een borrel. Bar Spek in Amsterdam West is your place.

De Sfeer

Stamrestaurant Bar Spek in Amsterdam-West is onderverdeeld in drie gezellige hoekjes. Het bargedeelte is een ideale hang-out voor een borrel of juist afzakkertje. Bij de tafeltjes aan het raamgedeelte kun je deze barsfeer gezellig mee-proeven onder het genot van een lekkere hap. Of dat nou een snelle pizza is of een uitgebreid 3-gangendiner, die keuze is aan jou.
Om het hoekje naast de keuken, vind je een intiem en wat rustiger hoekje. Zo kun je een plekje in de zaak kiezen die past bij jouw gelegenheid.

Bar Spek in Amsterdam west

Eten & Drinken

Als je de naam ‘Bar Spek’ hoort en het schattige varkenslogo bekijkt, denk je misschien dat alles op de kaart spek bevat. Dat is (gelukkig) zeker niet het geval. Op het gevarieerde menu vind je voor ieder wat wils. Denk aan een salade met gegrilde groenten, een truffelpizza tot vitello tonato en breakfast Acai bowl. Zo kun je op ieder moment van de dag een vorkje prikken bij Bar Spek.

15 x restaurants in de Amsterdamse grachtengordel >

Bar Spek in Amsterdam west

 

Ook voor de zoetekauw genoeg keus. Op de drankkaart (espresso martini, scroppino), maar natuurlijk ook op de dessertkaart. Aanrader: de frozen cheesecake!

Ook fijn is dat Bar Spek schappelijke prijzen hanteert. Voor een hapje en een sapje tijdens de lunch kun je voor onder de €10 de deur verlaten. Zin in een plateau hartige snacks? Daar betaal je €13,50 voor. De voorgerechten kosten tussen de €4,50 en €14,50 en voor een pizza betaal je rond de €13. Met hun prijs-kwaliteit verhouding kun je in ieder geval alle kanten op!

Wanneer plan jij een borrel of etentje in bij buurtrestaurant Bar Spek?

CategoriesFijne Foodspots