N

NOOIT MEER ALLEEN SPORTEN MET DEZE HANDIGE SPORTAPP

samen sporten - sport buddy vinden - is samen sporten beter - sportapp - handige sportapp - vriendin om mee te sporten - sportU app

Alleen sporten en je even afsluiten van de buitenwereld kan lekker zijn, maar veel leuker (en beter!) is het om samen met gym buddy te sporten. Een persoonlijke motivator en sportmaatje om je workout gezelliger te maken. Maar, hoe vind je die? Via de female-only sport app: SportU.

Hier lees je meer over deze app die samen sporten stimuleert >

Maar eerst, waarom is samen sporten goed voor je? 

Dat samen sporten beter is dan alleen wijst het onderzoek van Virgin Active uit. Tijdens dit onderzoek werd gekeken naar de sportroutine van meer dan duizend vrouwen. De helft van de vrouwen sportte samen met een buddy, de andere helft dook alleen de sportschool in.

Het resultaat? De vrouwen die samen mét iemand trainden, deden het beduidend beter in de gym. Ze verbrandden meer calorieën, gingen ook vaker naar de sportschool en hielden het langer vol.

Handig! 10 x snelle billen-, buik- & benen workouts >

Gemotiveerder om op gewicht te blijven

Uit hetzelfde onderzoek bleek dat meer dan de helft van de vrouwen, 64%, zelf beter hun best deed wanneer ze samen trainen én 31 % van de vrouwen was meer gemotiveerd om op gezond gewicht te blijven. Kortom, samen sporten is beter dan alleen.

Dat vonden ook de meiden op het kantoor van SportU, die er tegenaan liepen om zichzelf constant te motiveren. Zo ontstond het idee voor de SportU community, een app die ontelbare mogelijkheden voor vrouwen biedt om met elkaar in contact te komen en elkaar te empoweren op het gebied van sport.

samen sporten - sport buddy vinden - is samen sporten beter - sportapp - handige sportapp - vriendin om mee te sporten - sportU app

Deze female-only sportapp is handig als je:

1. Niet alleen wilt sporten en een workout buddy zoekt voor elke (sport) activiteit die je je maar kunt voorstellen.
2. Jezelf niet weet te motiveren ‘weer’ te sporten: als je eenmaal een afspraak met een sportbuddy hebt staan zal je deze minder snel afzeggen!

3. Op zoek bent naar pittige trainingssessie en nieuwe inzichten wilt, of gewoon als je wilt socializen terwijl je aan het sporten bent,

4. In plaats van de sportschool liever een dans- of tennisles boekt, maar je hier geen partner in crime voor hebt. Via je app vind je deze dus!

Een sport community, exclusief voor vrouwen

Kortom, het is een plek waar vrouwen de mogelijkheid krijgen om elkaar te motiveren, te ondersteunen en het leven te vieren. Want van samen sporten word je immers gelukkiger.  En helemaal fijn: het gebruik van de SportU app is voor vrouwelijke gebruikers helemaal gratis. Dus, waarom zou je het niet eens proberen?

Good to know: op 29 september 2020 gaat de app live, als je in de tussentijd meer wilt weten kun je ze volgen op Instagram of Facebook >

CategoriesNiet gecategoriseerd