1

10 x DE BESTE SERIES OP AMAZON PRIME VIDEO (VOLGENS IMDB)

beste series amazon prime video - serie amazon prime video - series amazon prime video - amazon prime video tips - amazon prime video beste serie

Het vinden van de beste titels op een streamingsdienst is als zoeken naar een speld in een hooiberg. Een ook de zoektocht door het aanbod van Amazon Prime Video is namelijk een behoorlijke uitdaging. Om die reden hebben we de beste series voor je op een rijtje gezet. Hieronder vind je de 10 beste series op Amazon Prime Video volgens IMDb.

Zin in een goede titel tijdens een avondje bankhangen? Vind hier de 10 beste series op Amazon Prime Video >

10. The Marvelous Mrs. Maisel

Deze serie speelt zich af in Manhattan in 1958. Wanneer het leven van Miriam “Midge” Maisel ineens veranderd en ze opnieuw moet beginnen, ontdekt ze dat ze een verborgen talent heeft dat ervoor zorgt dat ze alle komedieclubs in Greenwich Village afgaat.
IMDb: 8,7

9. Fleabag

Fleabag is een in Londen wonende, aan seks verslaafde twintiger die porno kijkt en de ene na de andere man haar bed in sleept bij gebrek aan een doel in haar leven. Ze worstelt met het gemis van haar overleden moeder, haar emotioneel afwezige vader en de zelfmoord van haar beste vriendin.
IMDb: 8,7


8. This is Us

Deze Amerikaanse serie volgt een unieke groep mensen waarvan de paden elkaar kruisen en waarvan hun levens op een hele bijzondere manier verbonden zijn. Perfect om te bingen want deze serie heeft maar liefst 5 seizoenen!
IMDb: 8,7

7. Battlestar Galactica

Een kleine groep mensen en civiele ruimteschepen wist deze holocaust te overleven. Ze groepeerden zich rond het enigste overgebleven oorlogsschip: de Battlestar Galactica. Zonder thuiswereld en opgejaagd door de Cylons, gaan ze op zoek naar de mythische 13e Kolonie genaamd Aarde.
IMDb: 8,7

6. The Boys

In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als ‘The Boys’. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken.
IMDb: 8,7

Ook leuk! Vind hier 17 mini series op Netflix om te bingewatchen >

5. South Park

Deze serie gaat over de avonturen van vier vrienden Stan, Kyle, Kenny en Cartman die in het (fantasie) bergdorpje South Park in de staat Colorado wonen waar niets normaal blijkt te zijn. Zin in geweld, grof taalgebruik en seksueel gedrag? Dan is dit jouw serie!
IMDb: 8,7

4. House

Deze serie gaat over Dr. Gregory House, een briljante, maar verbitterde arts die minachtend met zijn patiënten omgaat, maar ze wel in veel gevallen van de meest mysterieuze ziektes af helpt. Er zijn maar liefst 8 seizoenen van House!
IMDb: 8,7

3. Invicible

Deze animatieserie voor volwassenen, gebaseerd op de Skybound/Image-strip over een tiener wiens vader de machtigste superheld van de planeet is. Ben jij een grote fan van animatie? Dan moet je deze serie zeker kijken!
IMDb: 8,9

2. The Office

De mockumentary ‘The Office’ gaat over het dagelijks leven van het kantoorpersoneel van de fictieve Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton, Pennsylvania. Baas Michael Scott probeert, op zijn eigen manier, alles draaiende te houden.
IMDb: 8,9

1. Shadows over Balkans

Deze Servische serie gaat over politiek, lokaal belang, geld en criminaliteit. Dit alles komt samen in deze thriller die zich afspeelt in het turbulente Europa van eind 1930. Een echt aanrader als je op zoek bent naar een spannende titel!
IMDb: 9,0

En, welke van deze series op Amazon Prime Video ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill