S

SILOM THAI BRASSERIE: OP CULINAIRE ONTDEKKINGSREIS DOOR THAILAND

Silom Thai brasserie - hotspots amstedam - thais ete in amsterdam

Verlang jij ook zo naar de Thaise gerechten in een intieme sfeer – gewoon in Amsterdam? Dat hoeft nu gelukkig niet meer bij verlangen te blijven, want sinds de opening van Silom Thai Brasserie kan je lekker in jouw vertrouwde Amsterdam blijven. Stuk goedkoper, minstens zo lekker!

Thaise gastvrijheid

Geen Amsterdamse foodie die nog nooit bij Bird op de Zeedijk is binnengestapt (en anders pak jij nu heel rap je spullen en ga je alsnog). Maar wist jij dat diezelfde eigenaren de nieuwe brasserie op de Voetboogstraat hebben geopend?

Hoe je de lekkerste gerechten uit Thailand maakt wisten ze dus al, maar dat ze je bij binnenkomst direct enorm welkom laten voelen is een aangename verrassing. Daarbij hebben ze ook nog eens verstand over hoe je een locatie chique, sfeervol en een tikkeltje exclusief inricht. Lees: inspirerende wanddecoratie, blauwe wanden, gouden elementen en een warme houten vloer. Welkom bij Silom Thai Brasserie.

Silom Thai brasserieThais eten in Amsterdam bij Silom Thai Brasserie

De lekkerste all-you-can-eat sushi in Amsterdam >

Op avontuur in de Thaise keuken

Pad Thai, Kou Pad, Tom Ka Kai en de Paneng Curry zijn gerechten die we allemaal wel kennen. Natuurlijk zijn deze traditionele gerechten al genoeg reden om de Silom Thai Brasserie te bezoeken. Maar wat jij als trouwe lezer ongetwijfeld zal waarderen, zijn de gerechten met een nieuwe twist.

Smaakcombinaties geïnspireerd op de Thaise wijk Silom. De populaire ontmoetingsplaats van vele culturen met een mix van traditioneel en modern. Denk aan gerechten als Sok Lek, een Thaise rauwe beef salade, gefrituurde sprinkhanen, saté van krokodil of een good-looking lamschenkel in Massaman curry.

Meer lekkere hotspots op Girls Who Magazine >

Silom Thai brasserie

Silom Thai Brasserie
Email
info@silomthaibrasserie.nl
CategoriesFijne Foodspots