T

TIP: OVERNACHTEN IN DE VELUWE BIJ BILDERBERG OOSTERBEEK

overnachten in de veluwe - slapen in de veluwe - bilderberg hotels

Een weekendje ontsnappen uit de stad en tot rust komen in de groene natuur? Wij zeggen: rijd richting de Veluwe en slaap een nachtje in het fijne Bilderberg in Oosterbeek, verschilen tussen de bossen in hartje Veluwe.

Een van de voordelen van dit prachtige hotel is de ligging ervan. Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn en bijvoorbeeld studentenstad Wageningen liggen allemaal op redelijke afstand van Bilderberg Oosterbeek. Je stapt op de fiets voor een tochtje of stapt in de auto en je bent er binnen no-time. Op die manier zie je nog eens wat van onze fijne landje.

In het hotel zelf blijven is overigens ook geen straf. Zodra je de oprit van de accomodatie oprijdt weet je: dit wordt genieten in rust en luxe. Het historische landgoed van Hotel De Bilderberg ligt midden in het schitterende Veluwse bos en heeft alle faciliteiten die je ‘nodig hebt’ om even bij te komen. Een spa, zwembad, grote lobby, leuke restaurants en kamers met uitzicht.

Ook leuk: een borrel en een hapje in de gezellige bar van het hotel. Geen statische bedoeling, maar fijne zitplekjes in een mooie setting.

Bekijk hier de verschillende (culinaire) arrangementen die je zou kunnen boeken bij Bilderberg >

 

CategoriesNederland