S

SHOPPEN IN DEN HAAG: 8 x LEUKE BOUTIQUE WINKELS

Shoppen in Den Haag

Een dagje Den Haag is altijd een goed idee. Hier vind je leuke restaurants, bars en natuurlijk winkels! Om ervoor te zorgen dat jij geen één adres over slaat, heeft Girls Who een fijn lijstje gemaakt met 8 x leuke boutique winkels in Den Haag.

Leuke boutique winkels in Den Haag >

1. Anneke

Een heel populair zaakje in Den Haag: Anneke. Als je op zoek bent naar perfecte vintage-items moet je zeker even een bezoekje brengen aan deze winkel. Heb je zelf nog prachtige designer schatten? Dan kun je ze hier ook naartoe brengen. Adres: Beuningenstraat 50b.

Shoppen in Amsterdam? Dit zijn 16 x leuke boutique shops >

2. Donna Tienda

Bij Donna Tienda shop je een hele boel mooie merken, zoals Ganni, Love Stories en Iro. Zeker bij deze merken is het fijn om ze te shoppen in een boutique. Deze winkel is daar de perfecte plek voor. Je zult de winkel niet met lege handen verlaten… Adres: Denneweg 108.

Meer hippe boutique winkels in Den Haag vind je hieronder >

3. Wiezewasjes

Een échte hidden gem in Den Haag: Wiezewasjes is the place to be voor de allerleukste sieraden, tassen en andere items die je niet zo snel zult tegenkomen. Echt een aanrader dus. Adres: Papestraat 9.

4. Wauw

Ook dit winkeltje mag je niet overslaan tijdens je shopping day in Den Haag. Bij Wauw vind je een groene oase bomvol handgemaakte tweedehandsspullen. Als je hier niet kunt slagen, dan weten wij het ook niet meer! Adres: Piet Heinstraat 51a.

Meer leuke winkels in Den Haag >

5. Inti Ferreira

Duurzaamheid en eerlijke productie, dat zijn de kernwaarden van Inti Ferreira. Hier shop je smaakvolle en milieubewuste parels! Sustainability is not a trend but a lastminute must. Zo is het maar net! Adres: Annastraat 8.

Good to know: Dit zijn 10 x leuke boutique winkels in Utrecht >

6. Zusjes Vintage Boetiek

In het oude centrum van Den Haag vind je de Zusjes Vintage Boetiek. Elke week zijn er volop nieuwe items te vinden in de winkel. Deze zijn altijd met zorg uitgekozen, gewassen en gestreken. Kortom, een ideale plek voor second-hand kledingstukken! Adres: Boekhorststraat 93.

7. Mody Mary

Een fantastische plek waar high-fashion en prêt à porter elkaar ontmoeten in een sfeervolle winkel. Mode Mary is een toffe boutique shop met geweldige merken. Zeker een bezoekje waard! Adres: Noordeinde 27-A.

8. We Are Labels

Een toffe winkel die ook in de stad Den Haag te vinden is: We Are Labels verkoopt merken zoals Another Label, Moss Copenhagen en Selected Homme. Zowel voor mannen als voor vrouwen kun je hier heel goed shoppen. Adres: Passage 40.

Ga jij snel langs bij één van deze leuke winkels?

CategoriesDress Up