S

SHOPPEN IN UTRECHT: 10 x DE LEUKSTE BOUTIQUE WINKELTJES

Boutique winkels Utrecht

Ben je op zoek naar de leukste boutique winkels in Utrecht? Wij geven 10 x tips.

1. Minre

We beginnen meteen met een favoriet van ons in Utrecht: Minre. Dit super leuke winkeltje zit aan de Minrebroederstraat 23 en is erg populair! Hier scoor je de allerleukste boho gilletjes tot schelpen oorbellen. Ook leuk: ze verkopen naast kleding ook toffe dingen voor je interieur.

Meer leuke winkels in Utrecht >

2. La Palmerie

Nog een geweldig winkeltje: La Palmerie. Wanneer je door de Schoutenstraat loopt valt de winkel meteen op. Zowel van binnen als buiten heeft het een zomerse uitstraling. Binnen vind je hele leuke merkjes! Ook hier vind je krijg je geen genoeg van de sieraden en accessoires.

3. Mus

Conceptstore Mus heeft een prachtige collectie van Nederlandse en Scandinavische merken. In een van de leukste straatjes van Utrecht, de Lijnmarkt, zit dit geweldige winkeltje. Loop naar binnen en laat je verrassen!

Meer leuke winkels in Utrecht >

4. 24colours

Het Berlijnse modemerk 24colours heeft eindelijk haar deuren geopend in Utrecht. Geïnspireerd door trendy streetwear, hier kom je voor de hipste nieuwe items.

5. Things I Like, Things I Love

Misschien ken je Things I Like Things I Love uit Amsterdam, maar deze te leuke winkel zit nu ook in Utrecht. Van kleding tot aan interieur items, je vindt hier altijd wel iets leuks. Gelegen aan de Oudegracht.

Meer activiteiten in Utrecht? 31 x Tips >

6. All the luck in the world

Tweedehands kleding, handgemaakte sieraden en vintage items: alles waar we dol op zijn vind je bij All the luck in the word. Dit winkeltje zit aan de Zadelstraat en heeft een mix van allerlei hebbedingetjes. Leuk om binnen te lopen en rond te snuffelen.

7. Styled by Juuls

Een van de leukste lokale winkels in Utrecht vind je op de hoek van de Korte Jansstraat.. Daar loop je tegen Styled by Juuls aan. Eenmaal binnen krijg je het gevoel alsof je in een modewinkel in Parijs bent belandt. Hier kom je voor de unieke merken die je niet snel ergens anders zult tegenkomen.

8. Freling & Freling

In de Zadelstraat van Utrecht ontdek je al gauw de winkel Freling & Freling. Deze mooie stijlvolle winkel heeft merken zoals Superdry, Penn & Ink en Toms. Jeans nodig? Loop zeker even binnen. Je zult zeker slagen gezien het grote aanbod.

9. LIVStores

Een walhalla van duurzame merken dameskleding: LIVStores. Hier kies je voor eerlijke, duurzame en biologische kleding gemaakt door Nederlandse designers. Alle nieuwe items komen rechtstreeks uit de ateliers. Een erg unieke winkel aan de Twijnstraat.

10. PUHA

We all love second hand design items, right? Maak kennis met PUHA. Alle design items die je hier vindt hebben een verhaal. Ook worden producten verkocht die gemaakt zijn door meer dan 50 (Nederlandse) ontwerpers. Je vindt PUHA aan de Voorstraat.

Ga jij snel shoppen bij een van deze te leuke boutique winkeltjes?

CategoriesDress Up