6

6 x TIPS VOOR SEXY SERIES & FILMS OP NETFLIX

sexy films netflix - sexy eries netfilx - erotische films netflix - netflix and chill tips

Avondje Netflix & Chill? Like, really chill? Daarvoor heeft Netflix een hele afdeling vol spannende affaires, steamy seksscènes en veel ontblootte lijven? Dus, zin in een spannend Netflix avondje? Déze erotische & sexy films en series op Netflix zitten vol hete scènes.

Klaar voor een avondje bloot? Wij tippen 6 sexy en erotische films op Netflix voor een romantische Netflix & Chill sessie >

1. Newness

In deze Netflix-film stippen Martin en Gabi allebei naar rechts en worden halsoverkop verliefd op elkaar. Maar hoe goed ze het samen ook hebben, ze missen de spanning van het vrijgezellenleven. Ze besluiten te experimenteren met de opties van een open relatie. Zal dit voor hun werken of resulteert dit in het einde van de relatie?

2. Orange is the New Black

Waarschijnlijk heb je deze Netflix serie wel eens gezien en betrap je jezelf erop dat je altijd weer uitkijkt naar de nieuwe seksscène. Het leven in de gevangenis van deze serie vraagt om creatieve oplossingen en juist die zorgen voor een hoop stomende seksscènes.

Meer erotische films op Netflix vind je onder de foto >

Dit bericht bekijken op Instagram

In conclusion, we have no choice but to stan. ????: @jackiecruz #orangeforever

Een bericht gedeeld door Orange is the New Black (@oitnb) op

3. Easy

In elke aflevering van deze Netflix serie volg je ander personage in Chicago, dat zijn of haar weg probeert te vinden in de liefde. Het is humoristisch, voelt realistisch en vooral heel erg sexy. Er wordt zelfs gezegd dat Easy de beste seksscènes heeft die nu op tv te vinden zijn. Check zeker even de aflevering met Orlando Bloom en ook die met de supersexy Emily Ratajkowski.

Verwennerij: deze satisfyers zijn óók een feest voor het oog >

4. Million Yen Women

Million Yen Women is een mysterieuze Japanse Netflix serie, over een schrijver die even niet meer weet waarover of hoe te schrijven. Op een dag kloppen er vijf mooie vrouwen aan zijn deur en krijgt hij een voorstel dat hij eigenlijk niet kan weigeren. In ruil voor een groot geldbedrag komen de vrouwen bij hem wonen. Hoe zal dat aflopen…

5. Call Me by Your Name

In deze Netflix film brengt Elio samen met zijn gezin de zomer door in een vakantiehuis in Noord-Italië. De Amerikaanse student Oliver trekt bij hen in, en ondanks het grote leeftijdsverschil worden hij en Elio toch verliefd op elkaar. En dat zorgt voor een zomer vol romantiek en natuurlijk: sexy scenes.

Meer erotisch films op Netflix >

6. She’s Gotta Have It

In deze Netflix film heeft Nola drie lovers, die allemaal knap zijn en allemaal net even anders. Ze vind het heerlijk dat ze niemands ‘bezit’ is, maar de drie mannen hebben het er best wel moeilijk mee om haar onafhankelijkheid te accepteren. De Netflix serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Spike Lee. Netflix maakte hier een serie van die bestaat uit twee seizoenen.

7. Sex/Life

In deze erotische Netflix titel verveelt Billie zich ineens rot in haar huwelijk, waardoor ze begint te fantaseren over haar ex, Brad. Of beter gezegd: ze begint met het terugblikken op hun interessante seksleven. En ja, dat krijgen wij als kijkers helemaal mee.

Welke van deze romantische Netflix Tips ga jij binnenkort kijken met je lover?

CategoriesChill