V

VROEG ZOMERVAKANTIE BOEKEN: WAAROM JE DAT NÚ AL WIL DOEN

vroegboekkortingen - wanneer vroegboekkortingen 202 - zomervakantie 2022 - goedkoop vakantie boeken - voordelen vroeg boeken zomer - vakantie boeken

Heerlijk lang weg dromen over je volgende zomervakantie, genieten van vroeg boekdeals én met een gerust hart het vliegtuig in stappen. Wist je dat er genoeg voordelen zijn waarom je de zomervakantie vroeg wil boeken? Hieronder vind je 5 x redenen!

Vroeg zomervakantie boeken? Dit is waarom je dat wil doen >

Vroegboekkortingen

Misschien wél de belangrijkste reden van vroeg zomervakantie boeken: de leuke deals tijdens de vroegboekkortingen. Want, ruim zes tot acht maanden voor je geplande vertrekdatum geven accommodaties, luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties flinke kortingen. En daar word je portemonnee blij van. En jij ook overigens, wanneer je meer geld overhoud voor die leuke activiteit of extra cocktail op je vakantie.

Met deze truc heb je 50 vakantiedagen in 2022 >

Meer beschikbare keuzes

Hoe vroeger je de vakantie boekt, hoe meer keuze je hebt uit de leukste hotels, vakantieparken en goedkopere vliegtickets. Simpelweg omdat ze dan nog niet volgeboekt zijn. Dus wil je niet dat je droom vakantie voor je neus weggekaapt wordt. Dan weet je wat te doen: vroeg zomervakantie boeken!

Nu boeken, later betalen

Volgens de ANVR-voorwaarden betaal je voor een zomervakantie alleen een aanbetaling. De rest betaal je pas zes weken voor je geplande vertrek. Dit betekent dat je vroeg kunt boeken, terwijl je nog genoeg tijd hebt om de reissom bij elkaar te sparen. Nice!

doen voordat je op vakantie gaat - checklist voor vakantie - reisvoorbereidingen

Langer voorpret

Een andere voordeel van vroeg de zomervakantie boeken is dat je langer iets hebt om naar uit te kijken. En dat wil je! Want zo heb je volop voorpret met het uitzoeken van de leukste restaurantjes, kun je de winkels afstruinen voor de leukste zomerfits. Én heb je alle tijd om een lijst te maken met alle bezienswaardigheden die je wilt zien. Plus, wat is er nu fijner dan in de donkere wintermaanden alvast te fantaseren over warme zomers.

Op vakantie met de auto? Zo omzeil je files >

Geen stress

Heb je op tijd je zomervakantie geboekt en van te voren alles goed uitgezocht? Dan kun je met een gerust hart in het vliegtuig of in de auto stappen. Voor een stressvrije vakantie. Én dat is precies wat je wilt tijdens de zomervakantie, right?

En, ga jij dit jaar vroeg de zomervakantie boeken?

CategoriesNiet gecategoriseerd