D

DEZE RODE WIJN THEE WIL JE HEBBEN EN HIER KOOP JE ‘M

rode wijn thee- drank trend - thee van rode wijn - thee trends

Wat als we je zouden vertellen dat je rode wijn kan maken van thee? Niet de lasten (hoofdpijn), maar wel de lusten. Ja, echt. We zeggen je: het kan. Een ultieme cadeautip voor de Girls Who Drink is daarom deze Red Wine Tea.

Rode wijn is fantastisch – dat is een feit. Maar je lever af en toe een pauze gunnen en de slechte beslissingen die voortvloeien uit een lege groene fles even skippen kan zeker geen kwaad. De oplossing: Red Wine Tea.Een voortreffelijke merlot

Deze thee smaakt en ruikt naar een voortreffelijke merlot, maar dan zonder alcohol. Stop een paar theelepels in een grote theepot en maak je klaar voor een heerlijk, volledig natuurlijk brouwsel zonder hoofdpijn, onbetrouwbare mond en impulsiviteit die het echte rode spul meestal veroorzaakt.

rode wijn thee- drank trend - thee van rode wijn - thee trends

Zet er een film bij op! 10 x goede Netflix tips >

Nieuwe trend?

Misschien is het nog niet helemaal ‘sociaal aanvaardbaar’ om met een kopje thee je feestje door te komen, maar ze zullen niet lachen als ze wakker worden met een gigantische hoofdpijn en paarse tanden. Ondertussen wandel jij na een avondje rode wijn thee zorgeloos rond met een blije lever en een fit gevoel. Wie weet kunnen we over een paar jaar nergens anders meer aan denken.

Een keer proberen? Koop de Red Wine Tea hier. Als cadeautje, of voor in je eigen kast!

Dit vind jij misschien ook leuk >

22 bizarre weetjes over thee >
Maak makkelijk je eigen wijn met deze Wine Kit >
Inspirerende interviews met female founders >
Dit zijn de smakelijkste dranktrends van dit moment >