retro koelkasten - betaalbare retro koelkasten - goedkope retro koelkast - wolkenstein koelkasten - hermans trading - witgoed outlet -
K

KIJKEN, KIJKEN.. WEL KOPEN? 10 x INSPIRATIE VOOR RETRO KOELKASTEN

We kennen ze allemaal: interieur plaatjes met daarop droomitems die ervoor zorgen dat we ons hele huis een make-over willen geven. Eén van die droomitems die op menig wishlist te vinden is is een kleurrijke, retro koelkast. Hun stoere, ronde retro vormgeving brengt sfeer in onze lievelingskamer: de keuken. Wij verzamelden een paar van die interieur plaatjes om verliefd op te worden. Check it out!

Tijdloze trend

Retro en vintage items zijn sowieso niet meer weg te denken uit de hedendaagse woontrends. Tenminste, trend is het eigenlijk moeilijk nog te noemen, want inmiddels kunnen we stellen dat retro items tijdloos zijn. Wacht lang genoeg en de hype komt altijd weer terug. Logisch ook, want waarom zou je een grijze, simpele broodrooster of koelkast neerzetten als ‘ie ook lichtblauw, mintgroen en mooi rond kan zijn?

Een echte eyecatcher in de keuken, waar het steeds ”maar niet van komt om ‘m in huis te halen” (want of je hebt al een koelkast (tja..), of kleurendilemma, of duur). Want wij kunnen natuurlijk niet in je portemonnee kijken, maar feit is dat zo’n pronkstuk van Smeg een hoop geld kost. Maar dat zo’n retro koelkast altijd duur is, hóeft gelukkig niet meer waar te zijn.

Handig! 10 x populaire interieur boeken >

Retro voor een prikkie

Gelukkig kan het – voor wie een nieuwe prachtkoelkast zoekt – tegenwoordig goedkoper. Zoek en gij zult vinden. Vooruit, dat hebben wij alvast voor je gedaan. Zo bestel je op Witgoed Outlets (zoals Hermans Trading) vandaag de dag retro koelkasten (onderstaande) vanaf €349,00. En dat te bedenken dat je voor een ‘normale’ koelkast ook rond die prijs zal zitten. Wij zouden het wel weten..

 

Dus: kijken, kijken.. wel kopen?

En nu, tijd om die retro koelkast alvast in jouw keuken te visualiseren. Om vervolgens misschien wel aan jezelf cadeau te doen. Urenlang scrollen op Pinterest met als resultaat: plaatsen om gigantische omtoverings-drang van te krijgen. Keuken restylen in 3, 2, 1..

 

 

 

 

En, welke kleur retro koelkast wordt het?