1

10 x POPULAIRE INTERIEUR BOEKEN

interieur - interieur boeken - woon boeken - boeken inspiratie - woon inspiratie

Interieur inspiratie halen we eigenlijk overal wel vandaan. Denk bijvoorbeeld aan Instagram, Pinterest en de bekende woonwinkels. We vergeten alleen vaak dat er ook nog boeken bestaan, waar je allerlei ideeën uit kunt halen. Hieronder vind je daarom 10 populaire interieur boeken die zeker niet mogen ontbreken in je kast.

Vind hier de populaire interieur boeken voor woon inspiratie >

Stek Je Plant

Dit boek maakt kamerplanten stekken super makkelijk en geeft je veel inspiratie en zelfvertrouwen. Met deze gids leer je de belangrijkste stekmethodes, toegepast bij meer dan veertig mooie planten. Een nieuwe plant uit één enkel blaadje laten groeien is niet ingewikkeld en super leuk om te doen. Met dit boek zie je je eigen stekjes wortelen en weet je precies hoe je ze moet verzorgen. 
Hier koop je Stek je Plant >

interieur - interieur boeken - woon boeken - boeken inspiratie - woon inspiratie - boeken planten

Opgeruimd!

De Japanse bestseller auteur Marie Kondo runt een beroemd consulting bedrijf in Tokio waar zij klanten helpt hun rommelig huis (en leven) om te zetten in inspirerende en rustgevende ruimten. Met dit boek heb je voor altijd een schoon en rommelvrij huis: ervaar hoe opruimen je leven voorgoed kan veranderen!
Hier bestel je Opgeruimd! >

opruimen - opruimen tips

Urban Jungle

Dit boek staat vol groene inspiratie, stijladvies en handige informatie voor iedereen die meer planten en sfeer in huis wil. Het neemt je mee naar verschillende woonkamers in heel Europa waar je kunt zien hoe mooi, creatief en soms zelfs kunstzinnig groen leven in huis kan zijn. Een echte schatkist vol ideeën om zelf lekker mee aan de slag te gaan.
Bestel Urban Jungle hier >

boeken planten - boeken over planten

De Interieurbijbel 5

Tien jaar na de eerste publicatie blijft dit unieke en super praktische boek een absolute must voor iedereen die vol passie bezig is met prachtige interieurs. Het laat realistische toepassingen zien, vaak getekend door Belgische (interieur)architecten. Een echte inspiratiebron voor ontwerpers en voor iedereen die van plan is grote of kleine projectjes aan zijn huis uit te (laten) voeren.
Bestel het interieur boek hier >

51 DIY projecten

Je eigen meubels en andere objecten maken voor je huis wordt steeds populairder. Het geeft je interieur een unieke uitstraling en zorgt voor een frisse look in je huis. In dit interieur boek vind je inspiratie voor 51 DIY-projecten: van klok tot eettafel en van messenhouder tot kapstok. Gebruik hierbij hout, beton en verf, maar de nadruk ligt ook minder gebruikelijke materialen, zoals waterleidingbuizen en oude jerrycans.
Hier bestel je 51 DIY projecten >

Zin in een DIY projectje? Vind hier hoe je zelf gedroogde bloemen kunt maken als woondecoratie >

Goed geverfd

Verf doet wonderen! Met een goede dosis creativiteit en een klein beetje basiskennis kun je oude houten spullen omtoveren tot originele must-haves. Die kennis kun je ook weer toepassen op al het (bestaande) hout in je huis, van plinten tot lambriseringen. Maar in dit boek pakken ze ook de muren en plafonds in huis aan. Met duidelijke stap-voor-stapuitleg en bijbehorende plaatjes krijgt iedereen het voor elkaar!
Hier bestel je Goed geverfd >

Jouw woning een nieuw kleurtje geven? Check sikkens voor een giga aanbod aan verf >

interieur design - interieur stijlen - design stijlen

De Renovatiebijbel 2

Dit boek laat zien dat je ook in een bestaande woning een comfy, praktische en vooral prachtige woonbeleving kunt creëren. De auteurs verzamelden 800 inspirerende afbeeldingen met realisaties van Belgische architecten en Belgische bedrijven, origineel en super herkenbaar. Deze beelden laten goede en originele verbouwarchitectuur zien van eigen bodem.
Bestel De Renovatiebijbel 2 hier >

Wonen als een Parisienne

In dit boek worden vijftien Parijse appartementen laten zien. De bewoners geven hun blik op wonen, inrichting en de Parijse stijl, en laten zien hoe ze met unieke accessoires van vlooienmarkten, designbeurzen, reizen en workshops hun huis hebben ingericht. Elk hoofdstuk over een appartement wordt afgesloten met afbeeldingen van negen kenmerken uit het interieur met uitleg. Een bijpassend moodboard en kleurenpalet laten de stijl van ieder appartement duidelijk zien.
Hier bestel je Wonen als een Parisienne >

Ook leuk! Vind hier 5 tips voor het perfecte (stads) balkon >

Axel Vervoordt – Interieurportretten

De wereldberoemde kunsthandelaar en interieur vormgever Axel Vervoordt creëert met zijn bedrijf unieke woningen over de hele wereld. Hij vindt zijn inspiratie in allerlei verschillende culturen en tijdperken. Dit boek brengt zeventien originele woningen samen. Elk huis heeft een unieke en rustgevende sfeer en verbindt op de typische Vervoordt-manier kunst met architectuur en natuur.
Hier bestel je het interieur boek >

interieur design - interieur stijlen - stijlen - design

Styled

Dit is de ultieme guide om te denken als een stylist, met 1000 design ideeën voor het creëren van de mooiste en persoonlijkste kamers. Terwijl het decoreren van ruimtes vaak maanden duurt en veel geld kost, is styling vaak in een paar minuten gedaan. Alleen al een paar kleine aanpassingen kunnen het gevoel van jouw kamer compleet veranderen. Met dit boek leer je your own style magic!
Bestel Styled hier >

woon inspiratie - interieur inspiratie - inspiratie

Welke van deze interieur boeken haal jij als eerste in huis voor woon inspiratie?

CategoriesChill