N

NIEUWE RESTAURANTS IN UTRECHT EIND 2023

Nieuwe restaurants in Utrecht - nieuwe hotspots Utrecht 2023

Utrecht is constant aan het vernieuwen, ook in de restaurantsferen! Houd jij nog wel bij wat de nieuwste hotspots in eind 2023 zijn? Om je een handje te helpen hebben we alle nieuwe restaurants in Utrecht voor je op een rijtje gezet, in een lijst die we regelmatig aanvullen met alle nieuwe hotspots!

Zin om eens een bij een nieuw restaurant in Utrecht aan te schuiven? Overweeg deze nieuwe restaurants in Utrecht dan eens >

1. Ponzu: fine dining met Aziatische gerechten aan de Oudegracht

Bij Ponzu kun je vanaf nu terecht voor heerlijke fine dining met Aziatische invloeden, de meeste Utrechters hebben de hotspots zelf al ontdekt want het restaurant zit regelmatig vol! Je bestelt er één gerechtje per ronde en kunt zo lang dineren als je wil, voor een vaste prijs. Ze hebben er lekkere wijnen, heerlijke hapjes en een ontspannende sfeer aan de Oudegracht dichtbij het Rembrandt theater.

2. Milo: Griekse hapjes om te delen aan de Drieharingenstraat

Er is ook een nieuwe hotspot bijgekomen op de Drieharingenstraat. Bij Mezzeria Milo draait het om ongedwongen genieten van de Griekse sfeer en het delen van fijne momenten samen! Hier kun je proeven van de echte Griekse gastvrijheid en bestel je allerlei lekkere Griekse gerechtjes om samen te delen. Geweldig voor een borrel maar ook voor een uitgebreid, romantisch diner.

3. Tweede vestiging van Los Amigos in Utrecht

Los Amigos heeft een tweede vestiging geopend waarmee ze één van de nieuwe restaurants in Utrecht zijn, in Leidsche Rijn om specifiek te zijn. Je proeft in de Spaanse Champañeria het authentieke Spaanse sfeertje in Utrecht, hoe je dat ook al kon doen aan de Voorstraat. Je eet er heerlijke tapas en proost met lokale Spaanse cava, wat wil je nog meer!

4. Nieuwe restaurants in Utrecht met afhaal: Pappie Him’s

Dol op Surinaamse broodjes? Dan is de nieuwe hotspot Pappie Him’s echt iets voor jou! Bij Pappie Him’s aan de Mariastraat eet je namelijk lekkere Surinaamse broodjes of roti rollen. Of bijvoorbeeld een broodje bakkeljauw, een bara Ketjap kip of een vega roti rol met ei. De keuze is er reuze en je kunt de broodjes ook online bestellen!

5. Nomono: nieuwe restaurants in Utrecht

In de Vechtclub XL in Utrecht hebben twee eigenaren het restaurant van de club een nieuw leven in geblazen met Nomono aan de Europalaan. Het is een plek waar iedereen welkom is, zes dagen per week, voor goede muziek, lunch, lekkere wijnen en bieren, events, diner, luistersessies en alles daartussen. Meer dan genoeg te beleven dus!

6. Nieuwe restaurants in Utrecht: Club Claar

Club Claar is, zoals de naam al zegt, een sfeervolle club. Maar je kunt er ook een heerlijk hapje eten aan de Clarenburg! Zin in koffie met gebak? Of een relaxte lunch midden in het centrum van Utrecht? Een borrel op zondagmiddag? Een cocktail aan de bar met live DJ muziek op zaterdagavond? Of heerlijk met elkaar genieten van shared plates uit alle windstreken? Het kan er vanaf nu allemaal!

En, welke van deze nieuwe restaurants in Utrecht bezoek jij als eerste?

CategoriesFijne Foodspots