4

4 x LEUKE RESTAURANTS IN HATTEM

restaurant Hattem centrum - Banka hattem - lunchen in Hattem - de voorburcht hattem - leukste restaurants in Hattem - beste restaurants in Hattem - uit eten in Hattem

Hanzestad Hattem staat bekend om de historische binnenstad, bijzondere geschiedenis, monumentale pandjes en de mooie omgeving. En in het kader van ‘ontdekken doen we met al onze zuigtuigen – óók onze smaakpapillen’ – zet Girls Who 4 x leuke restaurants in Hattem op een rijtje!

Van dineren en lunchen bij overblijfselen van een kasteel tot in een rijksmonument: hieronder vind je 5 x leuke restaurants in Hattem >

De Voorburcht

Uniek uit eten in Hattem? Dat doe je bij restaurant De Voorburcht! Verstopt in het historische centrum , staan de overblijfselen van het kasteel de Dikke Tinne en lunch, diner of borrel je in de enig overgebleven restant: de Voorburcht. Daarnaast geniet je in deze historische setting van van lokale producten en internationale invloeden uit de keuken, gecombineerd met een speciaalbier of wijntje passend bij je gerecht.

Restaurant Hattem centrum: Banka

Dat Hanzestadje Hattem vol historie zit, blijkt maar weer uit de ligging van de diverse restaurants. Want ook het oorspronkelijke herenhuis waarin Banka is gevestigd, behoort als rijksmonument én beschermd stadsgezicht. Op het zonovergoten terras met uitzicht op De Markt of in het gezellig ingerichte interieur, geniet je van een sfeervolle ambiance en huisgemaakte gerechten van eerlijke producten uit de regio.

Bij de Jongens

Ook hotspot ‘bij de Jongens’ is een restaurant in Hattem centrum. Hier kun je zes dagen per week (maandag gesloten), op elk moment van de dag terecht. Voor een lekkere bak koffie in de ochtend, een klassiek lunchgerecht in de middag. Of in de avond genieten van de uitgebreide dinerkaart met internationale invloeden.

Lunchen in Hattem: Soul Sisters

Naast dat je in het kleurrijke en gezellige restaurant Soul Sisters (met zonnig terras) geniet van huisgemaakte taartjes en lunches. Shop je hier ook de leukste producten op de 1e etage. Denk aan sieraden, tassen, servies en woonaccessoires. Maar bijvoorbeeld ook unieke, handgemaakte producten van kleine ondernemers. Heerlijk zo’n brasserie en conceptstore in één: je gaat niet weg zonder lege handen en een volle maag!

En, bij welke leuke restaurants in Hattem schuif jij aan?

Ook leuk! 5 x gezellige restaurants in Giethoorn >

CategoriesFijne Foodspots