R

RESTAURANTS VLAKBIJ KONINKLIJK THEATER CARRÉ: 7 x TIPS

Eten vlakbij Carré - eten in Carré - eten in de buurt van Carré - Italiaans restaurant vlakbij Carré - Italiaans restaurant in de buurt van Carré - eten bij Koninklijk theater - Restaurant in de buurt van Carré - pop-up restaurant Carré - Restaurants vlakbij Koninklijk Theater

Het Koninklijk Theater Carré, een iconisch theater waarbij je meegesleurd wordt in theaterspektakels, de grappen om de oren vliegen en een plek waar je geniet van diverse artiesten op het podium. Je dag helemaal compleet maken met een hapje en drankje. Ja, daar houden we van! Geen zin om ver te reizen van het restaurant naar de locatie van het event? Dan zijn deze restaurants vlakbij Koninklijk Theater Carré in Amsterdam top!

Van een Italiaans restaurant in de buurt van Carré tot letterlijk in het hart van het theater eten: dit zijn 7 x leuke restaurant vlakbij het Koninklijk Theater Carré >

1. Bistro Baret

Dit verstopte restaurant in de buurt van het Koninklijk Theater Carré is een pareltje. Zowel het menu, met heerlijke Franse toppers, als het interieur zorgen ervoor dat je – je echt even in een bistro in Parijs voelt. Daar hoef je dus helemaal niet ver voor te reizen! Bistro Baret >

Eten vlakbij Carré doe je hier >

2. In de Nok

Wil je letterlijk de zaal inrollen met een volle buik? Dan is In de Nok de ideale plek om aan de schuiven. Het restaurant vind je ín het hart van de Carré: op de vierde etage van het theater nét onder het bekende ronde dak. Op het menu vind je gerechten geïnspireerd op de Nederlandse keuken en op showdagen zorgen ze dat je op tijd in de zaal zit. Nice!

3. Carré Terras aan de Amstel

Dichterbij ga je het bijna niet krijgen! Zoals de naam stiekem al verklapt, is dit restaurant ook van het Carré. Voor wie een show in de zomermaanden heeft, kan aanschuiven bij het terras aan de Amstel voor een verfrissend drankje, borrelhappen gegoten in een kwaliteitsjasje of een lekkere lunch. Met het zonnetje op haar gezicht. In de wintermaanden is deze pop-up terras gesloten.

4. Italiaans restaurant in de buurt van Carré: Ponte Magro

Bij Girls Who houden we van de Italiaanse keuken, waar we ook op de wereld of in ons Kikkerlandje ook zijn. De mensen die deze liefde delen kunnen voor of na een voorstelling terecht bij het Ponte Magro. Dit Italiaans restaurant in de buurt van Carré staat bekend om lekkere pizza’s, pasta’s en andere Italiaanse lekkernijen. Gecombineerd met een fijn aanbod aan Italiaanse wijnen. Yum!

5. Bar Lempicka

Deze levendige informele brasserie Bar Lempicka is goed in het serveren van hartige wereldgerechten, bier en gespecialiseerd in cocktails. Én maar op drie minuten loopafstand van het Koninklijk Theater Carré! Wat wil je nog meer?

6. Capital Kitchen

Naast dat je bij Capital Kitchen binnen no time voor de deuren van het Carré staat, kun je hier ook genieten van een kunstexpositie en vind je in de hele zaak een knipoog naar de ‘innerlijke mens’. Op het menu? Gerechten (en wijnen) met een low carbon footprint. Een milieubewuste chef en somelier, daar zijn we natuurlijk blij mee. 

Ook leuk! 14 x gezellig lunchen in Amsterdam Oost >

7. Ku Kitchen & Bar

Japans eten in de buurt van Koninklijk Theater Carré? Dan kun je bij Ku Kitchen naar binnen stappen. Hier kun je pre- of after show onderdompelen in de Japanse eetcultuur, genieten van fingerfood, met stokjes de Japanse eenhapswonder (sushi) naar binnen te werken. En slurpen aan een grote selectie Japanse bieren, sakes en de beruchte cocktailkaart. Do we need to say more?!

En, bij welke restaurants vlakbij het Koninklijk Theater Carré schuif jij aan?

Omslagfoto: Bistro Baret

CategoriesFijne Foodspots