L

LEUKE RESTAURANTS IN LEERDAM: 4 x TIPS

Leerdam: je denkt er misschien niet zo snel aan maar je kunt er heel gezellig uit eten gaan! In de stad midden in het land zitten zeker een paar pareltjes. Daarom zetten wij de 4 leuke restaurants in Leerdam, voor je op een rijtje!

Dit zijn 4 x leuke restaurants in Leerdam >

1. Het Posthuys in Leerdam: onbeperkt Aziatische hapjes

Hotel Posthuys heeft één van de leuke restaurants in Leerdam. Je kunt er voor een vaste prijs onbeperkt genieten van hoogstaande culinaire Aziatische gerechten uit het dinerarrangement, maar kunt ook diverse hapjes bestellen van de Fine Tasting à la carte menukaart. Denk bijvoorbeeld aan sushi bonbons, coquilles en verse oesters! In de zomer heeft het Posthuys ook nog eens een heerlijk terras aan het water.

2. Puur Ted: shared dining in Leerdam

Dol op shared dining? Dan kun je naar Puur Ted in Leerdam gaan! Je eet er pure gerechten uit de meest diverse keukens: van klassiek Frans, tot Chinees en Indiaans, voor elk is er wat wils. En het mooiste val al: ze werken ondanks de internationale keukens met zo veel mogelijk streekproducten! Bestel er bijvoorbeeld verse steak tartaar, gekonfijte eendenbout of de vangst van de dag.

3. Kiky aan de Linge: dichtbij de Glasblazerij

Kiky aan de Linge is weer een van die leuke restaurants in Leerdam met een bijzondere locatie; namelijk aan de oude stadswal van Leerdam op steenworp afstand van de Glasblazerij. Perfect te combineren met een bezoekje aan de bijzondere glasblazerij dus. Je bestelt er lekkere, simpele gerechten en lekkere wijnen.

4. Heinde: onbeperkt bijzondere gerechten proeven

Bij Heinde in Leerdam kun je onbeperkt tafelen voor een vaste prijs. Heinde is een modern restaurant met huiselijke sferen. Ze serveren er gangbare, maar bijzondere gerechten zoals een Jackfruit quesadilla, Zalm tostada en Japanse hotpot. Ook leuk om te weten: Heinde heeft nog 12 andere vestigingen door heel het land!

En, bij welke van deze leuke restaurants in Leerdam ga jij eten?

CategoriesFijne Foodspots