Y

YES! CARRÉ TERRAS AAN DE AMSTEL OOK DIT JAAR GEOPEND

hemelvaartsweekend amsterdam - hemelvaartsweekend amsterdam 2021 - weekend tips amsterdam mei - weekend tips amsterdam - weekend tips amsterdam mei - wat te doen in amsterdam - evenementen amsterdam - events amsterdam - evenement amsterdam - weekend tip amsterdam

Als de corona crisis iets positiefs met zich meebrengt, is het wel de creativiteit van onder andere ondernemers om op inventieve manieren inkomsten te genereren na een pittige tijd. Dit toffe pop-up concept in samenwerking met Amsterdamse toprestaurants en het Carré is daar één van. Deze wil je in je alvast in je terras-agenda zetten!

Culinaire hoogstandjes op het Carré Terras

Goed nieuws: het Carré Terras op de Amstel, opent vanaf 28 april weer haar terrasdeuren. Koninklijk Theater Carré opende vorig jaar voor het eerst haar terras met stadsstrand en kon al snel de goedkeuring van de Amsterdammer wegdragen.

Ook deze zomer is het weer vele zonuren lang genieten geblazen van tafels vol nieuwe gerechten, verfrissende drankjes en gezellige borrels met dito gezelschap. En dit alles op een waanzinnige locatie aan de Amstel met uitzicht op het iconische Carré en de Magere Brug.

Meer bijzondere terrassen aan het water vind je hier >

All-day menukaart

In samenwerking met The Food Line-Up en BAUT is er een all-day menukaart samengesteld. De gerechten die op het ‘Geef mij maar Amsterdam’ menu staan worden veelal bereid met lokale producten en hebben een link met ‘Ons Mokum’. Xander Walle van restaurant Entrepot, zorgt voor een mooie wijnkaart.

Restaurant pop-ups aan het water

Ook dit jaar stelt Carré deze zomer verschillende weekenden een deel van het terras – pop-up – beschikbaar voor Amsterdamse restaurants die tijdens Corona hun restaurant hebben geopend en een kickstart verdienen. Zij serveren een vast 3 gangen diner voor €39,50 per persoon.

Praktische informatie over deze pop-up

Reserveren, inclusief aanbetaling, voor deze pop-ups is vereist. Vanwege het vaste menu zal er helaas zeer beperkt rekening gehouden kunnen worden met dieetwensen en allergieën. Als u reserveert, ziet u het dan beschikbare menu. Bij slecht weer (regen) kunt u de reservering verplaatsen of krijgt u uw geld terug.

Reserveren kan via de website van Koninklijk Theater Carré >

En, schuif jij aan op dit toffe Carré terras deze zomer?

Omslagfoto: Chefs Restaurant Rijsel // Credit: Janus van den Eijnden
CategoriesFijne Foodspots