L

LUXE GLAMPEN IN DE GROOTSTE TIPI TENT VAN NEDERLAND

luxe glamping tent - origineel vriendenweekend

Op zoek naar een unieke locatie voor een vriendenweekend weg? Welkom bij de crème de la crème van glamping – de Haciënda van resort de Parel. Deze tipi tent (tent is eigenlijk een understatement) overtreft alle verwachtingen die komen kijken bij glampen. Luxe glamping in Nederland? Hier moet je zijn.

Luxe glamping in Nederland: Resort de Parel

Even in break in de natuur? Aan het water in het Horsterwold, Zeewolde vind je een unieke plek waar je je volledig kunt terugtrekken. Verspreid over 10 hectare staan luxe verblijven, er natuur om je heen, een laid-back vibe, je eigen stukje strand met bedjes, en bonuspunten voor het restaurant met terras. Je kunt er suppen, zwemmen een potje jeu-de-boules spelen, deelnemen aan een yoga lesje, barbecueën of chillen aan het vuur. Vervelen hóeft niet, maar mag wel. Er staan allerlei verschillende accommodaties, maar laten we het nu even hebben over de Haciënda.

Tekst gaat door onder de foto >

bijzondere glamping nederland

20 x unieke overnachtingen in Nederland >

De meest luxe tipi tent van Nederland

Ja, dat durven we wel te stellen. Want wat dacht je van drie slaapkamers met elk een eigen badkamer, een privé-veranda, een gigantische woonkeuken, een vuurplaats en een hottub – allemaal in en bij een tent. Wij moesten ook even met onze ogen knipperen. Er staat zelfs een bad in de suite kamer! En dat maakt dit de uitgelezen plek voor ene origineel vriendenweekend weg. Wijn inslaan, lekker koken, spelletjes mee en genieten van de luxe.

Ook leuk: er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar jij aan je vrienden aan kunnen deelnemen. Zo kun je een stukje suppen in de omgeving of kan er iemand langskomen voor een wijnproeverij op locatie. Over ontbijt de volgende dag hoef je ook niet na te denken: je kunt een luxe ontbijt aanvragen en deze oppikken bij de receptie! Benieuwd naar de looks van deze unieke locatie? Bekijk onderstaande reel maar even!

Hier boek je de Haciënda bij deze luxe glamping in Nederland >

En, boek jij een bijzondere overnachting bij deze luxe glamping in Nederland?

CategoriesNederland