F

FOTOGENIEK & EXOTISCH DINEREN BIJ RESTAURANT VICTORIA, EINDHOVEN

Restaurant Victoria Einhoven. Dineren in Eindhoven. Lunchen in Eindhoven. Restaurant Victoria.

Het is voor toeristen misschien even zoeken, maar Google Maps is je vriend. Ietwat verscholen en niet direct in de loop of in het zicht ligt achter het voormalige gebouw van Philips Lightning de nieuwe horeca-strip aan het toekomstig Victoriapark in Eindhoven, hier is het insta-waardige Restaurant Victoria te vinden.

Talk of the town

Zo nu en dan opent er een restaurant waarvan je op voorhand al weet dat het the talk of the town zal worden. Restaurant Victoria is zo’n pareltje die in deze categorie valt en draait op volle toeren. Zodra je het pand binnenstapt voel je het al: deze zaak heeft de juiste combinatie van gezellig maar toch chic.

Perfect voor een date night of een goede bijklets-sessie met een vriendin als je op zoek bent naar een verfijnd etentje dat het midden vindt tussen verschillende keukens. Restaurant Victoria is een uitstekende plek om neer te ploffen – na bijvoorbeeld een dagje shoppen.

Victoria  5611BM Eindhoven Victoriapark 15 info@victoria-eindhoven.nl 040 2066221 Openingstijden  Maandag & dinsdag: gesloten Woensdag t/m zondag: Lunch: 12:00 – 18:00 Diner: 18:00 – 22:00Hotspot Eindhoven

Concept

Restaurant Victoria schotelt een verfrissend concept voor waarbij ieder gerecht op de kaart in een small, medium of large te bestellen is. Ga je voor een share experience of houd je je bordje liever voor jezelf? It’s all up to you. De gerechten bezorgen je midden op de dag een goed gedoseerde smaakexplosie. En dan is er natuurlijk nog het diner.

Meer tips voor een geslaagd weekend in Eindhoven vind je hier >

Insta-hotspot

Je hoeft Instagram alleen te openen, dan kom je foto’s van deze Eindhovense hotspot geheid tegen in je feed. Wanneer je een voet over de drempel zet valt het toffe interieur je direct op. Het is geïnspireerd op allerlei verschillende stijlen en werelddelen. Het is een mix van verschillende patronen, kleuren en materialen.  Geen wonder dat het gelijk een insta-hotspot werd.

Casual chique

De sfeer is te omschrijven als casual chique. Ken je dat gevoel dat je iemand al een tijdje soort van kent, maar nooit echt goed hebt leren kennen? En wanneer je dan eindelijk goed kennis maakt, je onmiddellijk smoorverliefd wordt? Dat wordt je namelijk op de sfeer van restaurant Victoria. Je waant je in hetzelfde moment in een hippe bar in New York City, een Arabische riad en een Franse bistro. Dit in combinatie met gerechten over de hele wereld maken het mogelijk om een kleine tour te maken op één exotische avond. Zowel op je bord als in je mond is het een feestje.

10 x vegan restaurants in Nederland >

Restaurant Victoria Einhoven. Dineren in Eindhoven. Lunchen in Eindhoven. Restaurant Victoria.

Family affair

Ouderwets goede bediening in een nieuwe hippe zaak, wat wil je nog meer? Heerlijk eten wordt bij Restaurant Victoria namelijk geserveerd met een garnering van oprechte gastvrijheid. Je wordt benaderd met gemeende vriendelijkheid en uitmuntende service staat hier centraal. De super enthousiaste eigenaresse straalt passie voor haar vak uit en staat zelf in de bediening. Je wordt aangestoken door haar gezelligheid. Ook haar dochter en man werken met trots in de zaak.

Of je nu een student bent en komt lunchen in je pauze of een zakelijk etentje gepland hebt staan, iedereen zal zich hier thuis voelen. Het enthousiaste en ervaren personeel weet wat ze serveert en raadt graag de juiste dranken bij de juiste gerechten aan.

Restaurant Victoria Einhoven. Dineren in Eindhoven. Lunchen in Eindhoven. Restaurant Victoria.

Je snapt ‘m: smulpapen kunnen de héle dag terecht in deze stylish zaak.

Victoria

5611BM Eindhoven
Victoriapark 15
info@victoria-eindhoven.nl
040 2066221

Openingstijden

Maandag & dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zondag:
Lunch: 12:00 – 18:00
Diner: 18:00 – 22:00

Bron foto’s: Victoria
Artikel door contributor Esra

 

CategoriesFijne Foodspots