D

DE LEUKSTE PUZZELS VOOR REISLIEFHEBBERS

puzzels voor reizigers - puzzels voor reisliefhebbers - puzzels kopen - puzzel maken - puzzel kopen - puzzel bestellen - puzzel reizen

Puzzelen was tijdens de lockdown en van de favoriete hobby’s van alle thuisblijvers. Ook als je niet verplicht thuis hoeft te zitten is deze bezigheid perfect op jouw vrije dag/avond. Ben jij fan van reizen en op zoek naar een leuke puzzel? Dan hebben wij precies wat je zoekt! Hieronder vind je de wonderlust puzzels.

Vind hier de leukste puzzels voor reisliefhebbers >

Maak een puzzel van een reiskiekje

Grote kans dat je digitale fotoalbum vol staat met jaloersmakende reisfoto’s. Leuk idee: kies je favoriete uit en laat ze tot in het kleinste detail printen. Een fotopuzzel maken is een super leuke manier om jouw reis weer leven in te blazen! Een andere manier om en herinnering op te roepen is door te schilderen op nummer dat nu heel populair s. Het is een soort van inkleuren, maar dan met verf. Je kunt een pakket bestellen van bijvoorbeeld een land waar je op vakantie bent geweest en dan krijg je een canvas met genummerde vakjes. Samen vormen deze nummers het schilderij.

Een reispuzzel met 1000 stukjes

Vanavond is het Parijs, morgen New York en volgende week: Venetië? Londen? Wie is deze classy globetrotter? Nou, jij bent het, die bruisende steden over de hele wereld bezoekt, 1.000 stuks tegelijk. De vier gekleurde puzzels vieren de kenmerkende sfeer van elke stad met iconische bezienswaardigheden en levendige straatscènes.

Handig! Vind hier hoe je kunt puzzelen als een pro >

Of je nu mee neuriet met een Parijse accordeonspeler of een stuk echte New Yorkse pizza eet. De puzzels van Uncommon Goods zijn perfect om herinneringen op te halen aan vakanties, excited te worden over een geplande reis of gewoon te genieten van wat reis-dagdromen. Kies uit een puzzel van Parijs, Londen, New York, Venetië, Kopenhagen of Positano.

puzzels voor reizigers - puzzels voor reisliefhebbers - puzzels kopen - puzzel maken - puzzel kopen - puzzel bestellen - puzzel reizen

CategoriesReistips