L

LEKKER: 5 x PRETZELS KOPEN IN AMSTERDAM

Andere Koek Amsterdam

Voor typische Duitse pretzels hoeven we tegenwoordig niet meer de stad uit. Want, ook in Amsterdam kun je deze gezouten, knoopvormige krakelingen scoren. Lekker voor bij de koffie of to go bij je wandeling. Hieronder vind je 5 x plekken waar je pretzels kunt kopen in Amsterdam!

Pretzels kopen in Amsterdam? Dat doe je hier >

Sterk Amsterdam

Bij avondwinkel Sterk Amsterdam kun je tot 2 uur ‘s nachts terecht voor je zoutige – en ook zoete overigens – cravings. Want naast dat je hier pretzels koopt, serveren ze hier ook ontbijtjes voor thuis óf borrelplanken voor feestelijke gerechten.

Ook leuk! Hier vind je de beste appeltaart van Amsterdam >

Café Brecht

Wil je niet alleen pretzels kopen in Amsterdam, maar ook écht gezellig kunnen zitten? Dan kun je terecht in de huiskamer van Brecht. Deze café is volledig in ‘Berlijnse Stijl’ en vind je in hartje centrum, vlak bij Leidseplein.

Coffee & Bites Amsterdam

Coffee & Bites is een klein, gezellig restaurantje met allerlei verschillende lekkernijen aan de Plantage Middenlaan. Van goede koffie en smoothies tot full english breakfast, Franse patisserie en (uiteraard) pretzels: hier kun je van 9.00 en 16.00 voor van alles terecht. En oh, het restaurantje is ook op Thuisbezorgd te vinden!

Andere Koek

Ook in de altijd levendige Jordaan kun je de Duitse lekkernijen kopen. Zo vind je aan de Raadhuisstraat Andere Koek. Waar je naast pretzels, óók – de naam verklapt het eigenlijk al – andere koeken kunt kopen.

Dit zijn 5 x koekjeswinkels in Amsterdam >

BackWERK

De bakery-café BackWERK vind je op 31 locaties door heel Nederland en staat bekend om de producten die al helemaal klaar voor je liggen. Zo kun je op je gemak kiezen of je voor de zoutige brezel gaat óf toch voor een belegd broodje. Handig: je kunt de producten zowel to-go nemen, aan de tafeltjes op locatie eten of bestellen via Thuisbezorgd en thuis opsmikkelen!

En, waar koop jij je pretzels in Amsterdam?

CategoriesFijne Foodspots