8

8 x PODCASTS VOOR MEER POSITIVITEIT

podcasts - podcast tips - leuke podcasts - podcast positiviteit - podcast over positiviteit - originele podcasts

Podcasts zijn booming. En terecht. Wanneer je even in de trein zit, tijdens het wandelen, languit op de bank – overal en altijd kun je er één aanzetten. Luisteren naar een podcast geeft ontspanning en soms leer je ervan, soms is het gewoon lekkere afleiding. Deze 8 x podcasts leren je iets meer over of helpen je bij het krijgen van meer positiviteit.

Vind hier 8 x podcasts voor meer positiviteit >

1. Voor Positiviteit

Voor Positiviteit is de podcast van Mark Verhees. Hij gaat in gesprek met inspirerende mensen en deelt eigen positieve verhalen en inzichten vanuit de ‘positieve psychologie’. De immer enthousiaste Verhees praat onder andere met Giel Beelen en Joseph Oubelkas over hun positieve mindset.
Luister Voor Positiviteit hier >

2. The Braveheart Club

The Braveheart Club is een podcast van Happinez en angst-onderzoeker Roanne van Voorst, waarin ze in gesprek gaat met moedige, interessante mensen. Mensen die tegen de stroom in durven te zwemmen. Mensen die soms bang waren, maar besloten dat iets anders belangrijker was en daarin geluk vonden.
Check hier de afleveringen van The Braveheart Club >

10 x Inspirerende podcasts voor en door powervrouwen >

3. Leef je mooiste leven

Een grote naam in Nederland: Michael Pilarczyk. Na een groot verlies wist hij zichzelf te herpakken, werd zakenman en realiseerde binnen twee jaar een bedrijf met 20 miljoen omzet. Zijn podcast samen met Cindy Koeman gaat over persoonlijke ontwikkeling, geluk, geld, bewustzijn, levenskunst, innerlijke rust, mindfulness en succes.
Luister hier naar de verschillende afleveringen >

4. Self Service

Jerico Mandybur noemt haar show zelf een ‘inner beauty school’. In haar wereld wordt zelfliefde gevierd, zijn emoties een cadeau en is er volop aandacht voor astrologie en wijze lessen op het gebied van self-care.
Luister hier naar Self Service >

5. Kukuru

Het nieuwste platform van Giel Beelen is Kukuru. Voor hem kwam het besef dat je alles kunt trainen. Dus ook dingen als je focus, je dankbaarheid, je positiviteit en je zelfliefde. Eerder gemaakte fouten kun je omzetten in positieve energie. Dat probeert hij te vatten met zijn gasten in zijn podcast.
Check hier de afleveringen van Kukuru >

10 x Podcasts voor een motivatie boost >

6. Untangle

Deze Engelstalige podcast gaat over mensen die hun eigen paden bewandelen. In elke aflevering leer je hoe je rust kunt vinden in een hectische wereld. Er zijn al meer dan 180 afleveringen en elke dinsdag verschijnt een nieuwe – genoeg om in te halen dus!
Luister hier Untangle >

7. Leven zonder stress

De titel zegt al genoeg natuurlijk. Patrick Kicken heeft in deze podcasts openhartige gesprekken met auteurs, coaches en sprekers over stress, geluk, zingeving, geld, seksualiteit, burn-out, depressie, angst, liefde, ego, ontspanning, verdriet, vreugde, pijn, plezier, relaties, ziekte, opvoeding, therapie, talent, conflicten, humor – alles, echt alles.
Check hier de verschillende afleveringen >

Luisterend rijk worden: podcasts over financiën >

8. Self Love Talk

De podcast van Merel Teunis mag ook zeker niet ontbreken. Het gaat over zelfliefde, mindset en geluk. Ze geeft praktische tips die je gelijk kan toepassen om zelf aan de slag te gaan. Een positieve podcast die jou motiveert om te investeren in jezelf.
Luister Self Love Talk hier >

Welke podcast voor meer positiviteit staat er op jouw lijstje?

CategoriesChill