6

6 x PODCASTS OVER VERKIEZINGEN & PARTIJPROGRAMMA’S

Podcasts over verkiezingen 2021 - Podcasts over Nederlandse verkiezingen - Podcasts verkiezingen 2021 - Podcasts over verkiezingen Nederland - Tweede Kamerverkiezingen 2021 - verkiezingen 2021

Geen zin om hele verkiezingsprogramma’s door te spitten? Maar wil je wél je oriënteren voor de verkiezingen en meer weten over de standpunten van verschillende partijen? Zet dan een verkiezingspodcast aan en luister naar de gesprekken met en over de politieke partijen tijdens een wandeling. Hier vind je 6 x podcasts over de verkiezingen & partijprogramma’s

Met de Tweede Kamerverkiezing 2021 inzicht én met de groeiende populariteit van podcasts, is het niet zo gek dat ook steeds meer verkiezingspodcasts tevoorschijn komen. Hier vind je 6 x podcasts over de verkiezingen & partijprogramma’s >

Stemmen? Ja! Zo kies je welke partij bij je past >

KiesAdvies de Podcast

De dames van KiesAdvies de Podcast, Isa& Iris, helpen jongeren een handje met het zoektocht naar het vinden van de juiste politieke partij. Een twee wekelijkse podcast waarbij thema’s relevant voor jongeren worden besproken én jonge vertegenwoordigers van politieke partijen een boel vragen afgevuurd krijgen. Met als doel: een groot portie kies advies bieden!
Luister hier de podcast >

Podcasts verkiezingen 2021 // Podcasts over verkiezingen Nederland // Tweede Kamerverkiezing 2021

STEM, HONEY van DAMN, HONEY

Is feminisme een belangrijk punt voor jou? Aarzel dan niet om de podcast van DAMN, HONEY te luisteren. Met de serie STEM, HONEY beantwoorden eerste, tweede & derde lijsttrekkers brandende feministische vragen. Zo hebben de founders Klaver (GroenLinks) en Simons (Bij1) tot Dassen (VOLT) en Ouwehand (PvdD) aan de feministische hotline.
Luister hier de podcast >

Podcasts over verkiezingen 2021 // Podcasts over Nederlandse verkiezingen // Verkiezingen 2021

Studentenstemwijzer van Room for Discussion

Studentenstemwijzer daagt partijleiders uit om het gesprek aan te gaan over politieke onderwerpen belangrijk voor jongeren. Wat denken lijsttrekkers over de impact van de coronacrisis, het leenstelsel en de problemen op de woningmarkt? Tien student-interviewers zoeken het voor je uit! Kortom: een podcast voor en door studenten.
Luister hier de podcast >

Podcasts verkiezingen 2021 // Podcasts over verkiezingen Nederland // Tweede Kamerverkiezing 2021

Verkiezingsdebatten van BNR

Met de Tweede Kamerverkiezingen 2021 in zicht, lanceert BNR een podcast met acht verkiezingsdebatten. Hoe de vorige podcasts als ware interviews zijn, doet BNR het anders. Zes kandidaten van verschillende politieke partijen gaan met elkaar de discussie aan over belangrijke onderwerpen zoals wonen & zorg.
Luister hier de podcast >

Meer podcasttips? Hier vind je 6 x podcasts om het nieuws bij te houden >

KiesWijzer de Podcast

Wist je dat sommige partijprogramma’s wel meer dan 100 bladzijdes bevat? Geen zorgen als je dit niet allemaal wil lezen want KiesWijzer de Podcast got your back! In elke aflevering wordt er in 15 minuten de verkiezingsprogramma van een partij besproken. Dat scheelt jou tijd én ga je voorbereid het stemhokje in!
Luister hier de podcast >

Podcasts over verkiezingen 2021 // Podcasts over Nederlandse verkiezingen // Verkiezingen 2021

Polititia van VPRO

VPRO lanceert Polititia, een wekelijkse podcast voor mensen die niet veel van politiek af weten. Want laten we héél eerlijk zijn: politiek kan soms best lastig zijn. In elke aflevering neemt Titia Hoogendorm de rol aan als een “politiek noob” en bespreekt actuele politieke onderwerpen met verschillende gastsprekers.
Luister hier de podcast >

Podcasts verkiezingen 2021 // Podcasts over Nederlandse verkiezing // Tweede Kamerverkiezing 2021

Welke van de verkiezingspodcasts ga jij luisteren om jezelf voor te bereiden op de verkiezingen van 2021

CategoriesWork