9

9 x ENGE FILMS VAN 2023 OM IN DE HALLOWEEN MOOD TE KOMEN

horror films 2023 - beste horror films 2023 - spannende films 2023 - spannende halloween films 2023 - enge halloween films 2023 - engste films vans 2023 -enge films kijken met halloween -

In de Halloween sferen komen zonder je huis te verlaten? Dat is met deze 9 x enge films van 2023 geen probleem. Het enige wat je verder nodig hebt voor een avondje griezelen op de bank is een dekentje en een lekker hapje & drankje!

Bloederige beelden, moordlustige karakters en bizarre plottwists: dit zijn enge films van 2023 om in de Halloween mood te komen >

1. Talk To me

Als je erachter komt hoe je met behulp van een gebalsemde hand geesten kunt oproepen, is het dan slim om dat ook werkelijk te doen? Een groep vrienden ontdekken het zelf, als een van hen te ver gaat en angstaanjagende bovennatuurlijke krachten worden ontketent.


2. Saw X

We tellen ondertussen alweer de tien aan. Dit jaar is Saw X uitgekomen en wat is ‘ie goed. Dit keer gaat een zieke en wanhopige John naar Mexico voor een riskante en experimentele medische ingreep. Waar hij hoopte te genezen van kanker, eindigt hij in een zwendel om de meest kwetsbare op te lichten.


3. Evil Dead Rise

Voor een avondje griezelen op de bank, is iets met demonen altijd goed. Dit keer speelt de iconische horrorfilm reeks Evil Dead Rise zich niet af in de bossen, maar in de stad. En dit keer wordt een hereniging van twee van elkaar vervreemde zussen vreselijk verstoord.


Meer enge, spannende en horror films van 2023 >

4. Five Nights At Freddy’s

Liefhebbers van deze horrorgame hebben met smacht gewacht en nu is het eindelijk zover. Five Nights At Freddy’s is net op tijd uit in de bioscoop om je in de Halloween sferen te brengen!


5. Scream VI

Het lijkt wel alsof alle horror films waar we mee opgegroeid zijn, in 2023 een nieuwe versie kregen. Zo ook Scream VI. Waar ze dit keer de overlevenden van de Ghostface-moorden Woodsboro achter zich laten. En beginnen met een nieuw hoofdstuk in New York City. Maar of dat zo fris en fruitig is?


6. M3GAN

De spannende films branche is niet nieuw met enge poppen. Annabel, Chucky en in 2023 is de levensechte pop M3GAN een eigen leven gaan leiden. Thanks to een robotica-ingenieur bij een speelgoedbedrijf. En ja, dat is weer spannend!


7. A Haunting in Venice

Een typische ‘whodunit’ met een enge twist. In Venetië woont de voormalige detective Poiroit met tegenzin een seance bij. En dat gaat niet zonder slachtoffers. Kan Poirot de moordenaar ontmaskeren. Of is het huis tóch echt vervloekt?


8. Knock at the Cabin

Knock, knock who’s there? Een vakantie eindigt al snel wanneer er geklopt wordt op de deur en het gezin wordt gegijzeld door gewapende vreemdelingen. Of het goed afloopt? Tsja, wij geven geen spoilers!


9. The Killer

Een reeks enge Halloween films van 2023 kan uiteraard niet zonder een film met een huurmoordenaar. Dit keer is het een huurmoordenaar vs. tegen zijn werkgevers. Een gevecht waarvan hij volhoudt dat het niet persoonlijk is.

En, met welke enge & spannende films van 2023 kom jij in de Halloween sferen?

CategoriesNiet gecategoriseerd