I

IN DE AGENDA: PLANTEN VOOR EEN PRIKKIE BIJ DE LEEGVERKOOP VAN SPRINKLR

Groen in huis doet altijd goed! Plantenliefhebbers kunnen op donderdag 27 augustus hun hart ophalen bij de leegverkoop van Sprinklr in Amsterdam. Vanwege verhuizing gaan alle planten weg voor een prikkie.

Sprinklr gaat verhuizen! En dat doen ze het liefst zo licht mogelijk. Daarom gaat alles in de verkoop: planten, potten, etcetera. Een feestje dus voor alle liefhebbers van groen!

Over het event

Vanwege de enthousiaste reacties op het event en de corona maatregelen werken ze met tijdvakken: je koopt een kaartje voor een van de tijdvakken. Je krijgt een half uur om rond te neuzen en nog een paar minuten erbij om af te rekenen in een niet al te drukke loods. Zij zorgen ervoor dat er voor elk tijdslot nog wat te koop is!

De kosten van het kaartje (€1,50) moet je echt zien als een reservering (Eventbrite pakt de commissiekosten) om veilig binnen te komen en je slag te kunnen slaan.

Hebben hebben! 10 x Roze planten om in huis te halen >

Gezellig wordt het sowieso. Na het planten-winkelen even uitpuffen? Strijk dan neer op de horecagelegenheden op steenworp: Klaproos (ze hebben een nieuw terras!), Café Ceuvel (zwemmen vanaf het terras), of Boeket (ook zwemmen vanaf het terras!).

Datum En Tijd

do 27 augustus 2020
16:00 – 20:00 CEST

Locatie

Papaverweg 30
1032 KJ Amsterdam

Een ticket koop je hier >

CategoriesNiet gecategoriseerd