G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 30, 31 MEI EN 1, 2 JUNI

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen met koningsdag in Amstedam - rollende keukens amsterdam - taste of amsterdam amsterdam - pinksterweekend amsterdam

Een heerlijk bonus-dagje dit weekend en een bomvolle planning voor levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam en omgeving. Wat ga jij doen dit Pinksterweekend in Amsterdam op 30 en 31 mei & 1 & 2 juni, 25 en 26 mei? Dit zijn onze tips voor aankomend weekend!

EdelWise – vrijdag 31 mei, Het Sieraad

Vrijdag is het weer tijd voor onze favoriete vrijdagmiddag borrel van Amsterdam: EdelWise! Voor deze editie wordt tropisch Amsterdam in huis gehaald. Het terras is geopend en in de grootste overdekte binnentuin is van alles te doen. Voor €25 euro eet je het 3-gangendiner mee en entreekaartjes zijn voor €12,50 alleen aan de deur te verkrijgen.

Rollende Keukens – t/m zonadg 2 juni, Westerpark

Eindelijk! Het is weer tijd voor Het Weekend van de Rollende Keukens. Het Westerpark wordt het hele weekend overgenomen door allerlei foodtrucks. Wij weten uit ervaring – er is bijna té veel keuze. Ga met een lege maag en kijk je ogen uit!

De grootste food festival guide van 2019 >

Taste of Amsterdam – t/m zondag 2 juni, Amstelpark

Ook op de culinaire planning dit weekend: het grootste restaurantfestival van de zomer. Dit weekend vindt alweer de 11e editie plaats in het Amstelpark, en er is bijna te veel, te proeven en te doen om op te noemen. Denk aan masterclasses, tastings en workshops. Uiteraard met een wijntje, biertje of cocktail in je hand.

5 x Girls Who Drink events op Taste of Amsterdam

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen amsterdam -

Weekend Tips Amsterdam – Weekend Guide Mei – Taste of Amsterdam – tips Pinksterweekend

Hemelse Brunch – donderdag 30 mei, Bar Kantoor

Een Hemelse brunch op Hemelvaartsdag, een mooi excuus voor een uitgebreide brunch met bubbels! Speciaal voor Hemelvaart hebben ze weer een Bubbel Brunch Deal bij Bar Kantoor: Chef’s brunch tafel + glas bio cava voor 24,50 p.p.

Rosé Tasting – vrijdag 31 mei, Blooker 

Kom er, in samenwerking met Grapedistrict, achter wat jouw favoriete rosé is. Tijdens een proeverij van 4 zomerse wijnen maak je kennis met het verhaal en de smaken van de verschillende wijnen. Zo weet jij precies wat je deze zomer moet bestellen!