W

WIL JE HEBBEN! DIT IS DE MEEST ORIGINELE KAASPLANK OOIT

Tati Guimaraes - originele kaasplank - driedelige kaasplank - kaasplank kopen

Producten die je eigenlijk niet nodig hebt, maar die stiekem wel érg leuk zijn. Hebbedingetjes waarvan je denkt: ‘waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht’. Wij houden ervan. Dus iedere week nemen wij zo’n leuke gadget onder de loep. Deze week: Een originele kaasplank met wijnflessen

Kaas & wijn serveren in stijl

Thuis op de bank met een hapje en drankje, een picknick of samen borrelen op een terras. Er is één ding waar alle levensgenieters van houden: met leuk gezelschap een hapje en drankje doen, waar dan ook. Maar, met deze originele kaasplank wordt thuis borrelen wel héél leuk!

Want dit borrelplankje staat niet alleen elegant in de huiskamer, maar geeft je ook de mogelijkheid om wijn en kaas tegelijkertijd te serveren. Kaas op de drie tafelbladen én de wijn in de zes tafelpoten. Het is maar goed dat de wijnflessen het leeg net zo goed als vol doen en het tafeltje ook recht blijft staan als de drank op is!

Handig! Hier vind je het perfecte borreltafeltje voor jouw picknick >

De wijnfles serveer set als kaasplank

De originele kaasplank is ontworpen door Tati Guimaraes en gemaakt in Pennsylvania. Het plankje bestaat uit drie bamboe tafelbladen met aan de uiteinden uitgesneden gaten waar de hals van de wijnflessen kunnen rusten. Deze hebben hier twee functies: de wijnflessen dienen als tafelpoten én kunnen gevuld worden met wijn naar keuze. Zes tafelpoten (lees: wijnflessen), betekent zes wijnsoorten serveren. Tegelijkertijd met verschillende smakelijke kazen. Best handig zo’n multitask kaasplankje, niet?

De voordelen van Tati Guimaraes’ originele kaasplankje houden maar niet op! Mocht het feestje ergens anders zijn, is het plankje ook nog eens makkelijk mee te nemen. De platte bamboe tafelbladen zijn namelijk licht van gewicht én wijn neem je meestal toch wel mee.

Ook leuk! Met deze decoratieve boomstam heb je altijd paddenstoelen in huis! >

Lekkere kazen om te serveren

Een originele kaasplank is leuk, maar wat is een kaasplank zonder… kaas? Girls Who heeft een cheesy guide waardoor jij tijdens een filmavond, avondje borrelen of tijdens verjaardagen de perfecte kaasplank serveert. Hier vind je de lekkerste vegan kazen uit de supermarkt & hier hoe je de perfecte kaasplank klaar maakt! >

De originele kaasplank van wijnflessen, koop je hier >