5

5 x NIEUWE NETFLIX TIPS VOOR FOODIES

nieuwe netflix tips foodies - netflix foodies - netflix tips foodies - Netflix tips eten - netflix tips chefs - netflix sergio herman

Eten in alle vormen – het koken, erover praten, ervan watertanden én ernaar kijken. Wij houden ervan. En zeker als we er al kijkend meer over kunnen leren en geïnspireerd kunnen raken, zijn we om. Ben jij ook zo gepassioneerd over eten? Dan mag je deze nieuwe Netflix kijktips over eten zeker niet missen!

Vind hier nieuwe Netflix tips voor foodies >

Sergio Over De Grens

Een ontdekkingstocht, eeuwenoude tradities, goed bewaarde culinaire geheimen en vooral: heerlijk eten. Topchef Sergio Herman reist in deze serie naar uithoeken van heel Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken. Elke reis neemt hij een andere gast mee en deze serie is onze nieuwe favoriet!

Iron Chef: Quest for an Iron Legend

Het wordt wel eens de zwaarste culinaire uitdaging genoemd die een chef-kok ooit zal meemaken. In deze kookwedstrijd op topniveau strijden culinaire sterren met elkaar voor een plek in een spannende finale en om de titel Iron Legend.

Ook leuk (en lekker) om naar de kijken! Vind hier nog meer kijktips voor foodies >

La Divida Gula

Deze serie is echt een culinair feestje. Het gaat over de genialiteit van foodies in Mexico en de bijzondere en heerlijke smaken die het uitbuiken waard zijn. Wedden dat jij na het kijken van deze serie ineens zin hebt in de Mexicaanse keuken?

Restaurants on the Edge

Oké, niet helemaal nieuw maar zeker het kijken waard! Een team van experts verandert slechtlopende restaurants aan het water in plekken die verbonden zijn met hun gemeenschap en hun prachtige locaties waardig zijn. Wij hebben er al een aantal op ons lijstje gezet!

Is it Cake?

De serie is geïnspireerd op een populaire meme die rondging op verschillende sociale media. Ervaren taartkunstenaars creëren de lekkerste replica’s van handtassen, naaimachines en meer in een bijzondere bakwedstrijd. Een aanrader als je van taarten en cakes houdt!

En, welke van deze Netflix tips voor foodies ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill