7

7 x LEUKE RESTAURANTS IN RENESSE

hotspots in Renesse - Restaurant Renesse centrum - restaurant renesse met terras - Restaurant Renesse aan het strand - tip restaurant Renesse - buiten eten Renesse

Het veelzijdige Renesse is een populaire vakantiebestemming. Natuurlijk niet voor niets, het toeristendorp heeft stranden, winkels en barst van de leuke eetplekjes. Aan het 17 kilometer lange strand of in het winkelhart bijvoorbeeld. Hieronder vind je 7 x leuke restaurants in Renesse op een rijtje!

Van buiten eten op het terras of aan het strand tot een Italiaanse hotspot: dit zijn 7 x leuke restaurants in Renesse >

Pintx Bar & Kitchen

Wie zegt dat je moet kiezen uit één soort gerecht? Bij Pintx Bar & Kitchen serveren ze kleine porties, zodat je van verschillende gerechten proeft én deelt met je favoriete gezelschap. Het concept is – zoals je misschien al verwacht – gebaseerd op de Spaanse eetcultuur. Alleen vind je hier niet alleen Spaanse tapas, maar smaken over de hele wereld!

The Italian Cuisine

De Italiaanse keuken is één van onze favorieten. Pizza, pasta en goede wijnen gaat er altijd wel in, waar we ook op de wereld zijn! Op een prachtige locatie midden in het bruisende centrum van Renesse kunnen, de Girls Who onze liefde delen, genieten van ambachtelijke pizza’s bij The Italian Cuisine. In combinatie met mooi uitzicht over het dorp in een internationale atmosfeer. Do we need to say more?

Restaurant Renesse centrum: De Wig


In dit sfeervolle restaurant, gelegen in het centrum van Renesse staat kwaliteit hoog in het vaandel. Al drie generaties lang worden er culinaire hoogstandjes op tafel getoverd – waarbij nu chef Jimmy Verboom de touwtjes in handen heeft. Dat hij zijn vak goed verstaat zien we terug aan de Zeeuwse specialiteiten op de kaart, zoals het kreeftenstamppotje en de oesterbar. Kortom: ben je op vakantie en wil je proeven van de Zeeuwse keuken. Dan is deze hotspot in Renesse een uitstekende keuze.

Restaurant Renesse aan het strand: Corazon

Aan de voet van Brouwersdam, met uitzicht op de zeehonden in zee, geniet je bij Corazon van eerlijke gerechten in een ontspannen sfeer bij aan het strand. Naast dat je hier heerlijk zit (en eet), kun je hier ook een strandbedje huren voor een dagje strand. Of meedoen met een yogasessie op ‘t strand.

De Haven van Renesse

Een andere restaurant in Renesse aan het strand is De Haven van Renesse. Het is een sloophouden ‘rauwe’ tent met een warme inrichting, heeft een keuken waar gekookt wordt met verse producten uit de streek én een ligging aan het fijne strand. Heb je meer redenen nodig om deze culinaire hotspot in Renesse te bezoeken?

Restaurant Renesse met terras: Eb & Vloed

Heb je trek in een stevige maaltijd, een lichte lunch of wil je gewoon wat drinken? In de sfeervolle restaurant Eb & Vloed kun je op elk moment van de dag terecht. En of je nu wilt zonnen tijdens de warmere maanden of wilt uitwaaien in de koudere maanden: met een terras, serre, een overkapping en ook binnen 150 zitplekken, zijn ze voorbereid op alle weertypen. Da’s met het onvoorspelbare weer in Nederland wel handig!

Pitnick

Ben je op zoek naar een lunchplekje in Renesse? Aan de rand van het bosrijke duingebied vind je de fijne hotspot Pitnick. Verwacht hier rijk belegde boterhammen, lekkere koffies en huisgemaakte taarten. Tussen de vintage meubels en accessoires of op het dakterras met uitzicht op het winkelend publiek.

En, bij welke leuke restaurants in Renesse schuif jij aan?
Meer Girls Who restaurant tips vind je hier >

CategoriesFijne Foodspots