boba tea in Rotterdam - bubble tea rotterdam centrum - beste bubble tea rotterdam - bubble tea rotterdam markthal - boba tea rotterdam markthal - hotspots met bubble tea -yoyo bubble tea rotterdam - bubble tea hotspots rotterdam
B

BUBBLE TEA IN ROTTERDAM: 8 x HIER HAAL JE HET

Je hebt ’t vast wel voorbij zien komen: dé Bubble tea. Deze Taiwanese klassieker is razend populair in Nederland en te herkennen aan de pastelkleurige vloeistof, kleurrijke bobbels en de mierzoete smaak. Vaak geserveerd in een (plastic) beker met een breed rietje. Op deze 8 x leuke plekken haal & drink je Bubble tea in Rotterdam!

Op zoek naar een leuk plekje om Bubble tea in Rotterdam te drinken? Hieronder vind je er 8! >

Lily’s Bubble tea

Naast dat je op het menu van Lily’s een groot variatie aan Bubble tea smaken vindt, kun je hier ook in het bubble tea zaakje zitten om bij te komen of te studeren. Super handig, want niet alle zaken hebben dat!

Bubble tea Rotterdam centrum: & Tea Yucha

In het hartje van centrum Rotterdam vind je een ideale plek om een middag met je vrienden te spenderen en bubble tea te slurpen. Want ook bij & Tea Yucha serveren ze verschillende soorten bubble tea, zoals de befaamde Dripping Brown Tea of Cheese Foam Tea.

Cutea

Zoals de naam stiekem al verklapt, is het roze interieur van Cutea erg cute(a)! En we houden stiekem allemaal wel van Instagram-waardige hotspots niet?

Tea Supply Rotterdam

Van matcha latte’s en milk tea’s tot fruitige tea’s en smoothies. Ook bij Tea Supply in Rotterdam is de keuze aan poppende smaak enorm. Een keuze maken wordt lastig!

Tea Society

Schattige bekers, een groot aanbod aan smaken en te vinden in het hartje van Rotterdam centrum. Of je hier nu komt voor een matcha of een speciale (fruitige én milk) tea: bij de Tea Society aan de Karel Doormanstraat ben je aan ‘t goede adres!

Bubble tea Rotterdam in de Markthal: YoYo

Met vestigingen over heel Nederland is YoYo geen vreemde in de bubble tea business. Zo ook in Rotterdam, waar je in de fameuze Markthal kunt genieten van de verschillende poppende smaken van YoYo tea bar.

Infinitea

Een andere Bubble Tea zaakje die je in de Markthal van Rotterdam vindt, is Infinitea. Naast dat je hier een drankje haalt voor onderweg, heb je hier ook de mogelijkheid om DIY pakketten en andere losse theesoorten mee naar huis te nemen.

Tea Up

Eerlijk, alleen voor deze leuke bekers wil je bij Tea Up het Taiwanese drankje scoren. We bedoelen maar:

En, waar haal & drink jij je Bubble tea in Rotterdam?
Liever thuis het Taiwanese drankje maken? Hier vind je 3 x recepten >

CategoriesDrankje doen