TapasTheater Amsterdam
T

TAPAS EN TONEEL BIJ TAPASTHEATER AMSTERDAM

Theater is vaak prijzig, langdradig en moeilijk te bereiken. Dat hoorde Tessa Harmsen net iets te vaak tijdens haar jaren in de theaterwereld. Na lang wikken en wegen besloot ze dit jaar eindelijk gehoor te geven aan deze kritiek. Dat deed ze met TapasTheater: betaalbaar, snel en smakelijk te combineren met een avondje dineren.

TapasTheater: de ‘regels’

Voor de altijd-laatkomers is het TapasTheather een ideaal concept. Je kunt er namelijk nooit te laat komen. Tijdens een avond worden er drie voorstellingen uitgevoerd van maximaal 20 minuten lang, deze worden de hele avond herhaald.

Ook fijn: het is betaalbaar theater. Elke voorstelling kost € 7,- per stuk in de online voorverkoop (en €7,50 in TapasTheater zelf)

Dit zijn de leukste culinaire events voor Valentijnsdag 2019 >

Alle theatergenres (toneel, musical, cabaret, dans, mime, klassiek – ga zo maar door) worden door elkaar heen geprogrammeerd, er is voor ieder wat wils, variatie is flink aanwezig. Ook leuk om te weten: De voorstellingen zijn exclusief gemaakt voor TapasTheater en worden iedere kalendermaand veranderd.

Over de shows: je kunt ze op een avond alle drie bezoeken (leuk!). Maar ook geen, één of twee is mogelijk. De voorstellingen wissel je gezellig af met een happie of drankje op de begane grond, terwijl je de voorstelling nabespreekt met je tafelgenoot.

TapasTheater Amsterdam

Tapasautomatiek

Misschien wel het allerleukst van het TapasTheather is de automatiek die op de begane grond staat. Hierin vind je allerlei lekkers van de Foodies Traiteur. Denk aan diversiteit zoals tortilla’s, zoete aardappel of gewoon Hollandse boerenkool. Voor €5,50 koop je een muntje en trek je je gerecht naar keuze uit de muur.

TapasTheater Amsterdam

Wij gingen uiteraard langs om dit allen zelf te ervaren. Daaruit blijkt dat een bezoek aan het TapasTheather een ideaal dineruitje is voor mensen die een extra dimensie willen toevoegen aan een avond. En of je nou van theater houdt of niet, bij tapastheater beleef je sowieso een hele leuke avond!

CategoriesFijne Foodspots