Wat te doen met Valentijnsdag 2019 // Valentijnstips 2019 // Ideeen Valentijnsdag // Uiteten met Valentijnsdag // Restaurants open met Valentijnsdag // Valentijnsdag 2019
1

11 x DE LEUKSTE EVENTS MET VALENTIJNSDAG 2019 – OOK VOOR SINGELS!

Valentijnsdag is niet voor iedereen weggelegd (want ”commericeel feest”). Hoe we het ook noemen, voor de Bourgondiërs zoals wij is het gewoon een gegronde reden om buiten de deur te eten. Dus, wil jij je liefje verrassen met een gezellig avondprogramma, dan hebben wij de lekkerste (culinaire) tips voor Valentijsndag 2019 voor je klaargezet. Ook voor als je single bent..

10 x Coronaproof Valentijnsdag Activiteiten >

l’aMOER – MOER is jarig en trakteert op Valentijnsdag!

Dubbel feest bij MOER op 14 februari, want ze zijn jarig! En ja ja het cliché luidt: wie jarig is trakteert. Daarom krijg je de liefdesdag één gang van het huis als je het Chef’s Menu kiest.
Nodig je lief, beste vrienden, ouders, broef of zus uit en reserveer een tafeltje via deze link.

Dineren met je (werk)relatie – Bar Kantoor

Wil je je (werk)relatie naar een hoger niveau tillen? Neem je (kantoor)liefje op Valentijnsdag dan mee naar Bar Kantoor. Geniet samen van mooie gerechten, uitzicht over het Westerpark en als het echt gezellig is, schuif je zo door naar de bar. Kies voor een 3 of 4 gangen menu (32/38 euro) of ga voor à la carte. Reserveren kan via deze link.

Sjansz. with Jansz. | Valentine’s Day

“I hope you kiss better than you sjansz*.” Poëzie, aanstekelijke oneliners en heerlijke gerechten is wat je tijdens Sjansz kunt verwachten. met Jansz. op Valentijnsdag. Gedempte lichten en onovertroffen uitzicht op de Keizersgracht en de Reestraat dienen als decor tijdens de meest flirtyste nacht van het jaar.

Geen commercieel gedoe | Lokaal Edel

Hoewel elke dag natuurlijk een feestje zou moeten zijn samen, pakt Lokaal Edel tóch de Valentijnsgelegenheid (lees: het excuus) om een uitgebreid diner voor jullie te verzorgen.
Geen commercieel gedoe, gewoon lekker eten met je lover. Ze serveren een speciaal 4-gangenmenu, amuse en aperitief voor een romantisch prijsje van €42,50 per persoon!

Sticky Fingers (Sticky Slow Tea Valentijnsspecial)

In de mood voor een ‘slow valentine’? Verwen je degene die het verdient dan met een Slow Tea bij Sticky Fingers. Wat dat inhoudt? Een heerlijke middag vol zoete en hartige hapjes, een grote pot thee (of bubbels!) en je telefoon in een kluis. Geen afleidingen dus, maar even écht samen zijn. De Slow Tea kost €19,50 en reserveer je via deze link.

De parel in de oester | Café Americain

Bij Café Americain geniet je tijdens de week van Valentijn samen met je geliefde van oesters & champagne. Maar, net zoals jij niet zonder je geliefde kan… Kan een oester niet zonder haar parel #cliché. Affin, daarom is er tijdens de week van Valentijn één oester met een echte parel van Gassan Diamonds. Als je de parel vindt, dan win je een geheel verzorgde Valentijnsdate.

Wat te doen met Valentijnsdag 2019 // Valentijnstips 2019 // Ideeen Valentijnsdag // Uiteten met Valentijnsdag // Restaurants open met Valentijnsdag // Valentijnsdag 2019Tips Valentijnsdag 2019 // Valentijnsdag 2019 culinaire tips

Liever thuis aan de slag in de keuken? Vind hier de leukste cadeaus voor kookfans >

Love Birds Cocktail | Kanarie Club

Wil je het verliefde ‘vogeltjes’ gevoel in je buik voelen, bestel dan de ‘Love Birds Cocktail’ bij de Kanarie Club. Deze cocktail heeft de zoete tonen van rode bessen en chocolade. Een goede afsluiter voor de meest zoetsappige dag van het jaar.

Wat te doen met Valentijnsdag 2019 // Valentijnstips 2019 // Ideeen Valentijnsdag // Uiteten met Valentijnsdag // Restaurants open met Valentijnsdag // Valentijnsdag 2019

Valentijnstips 2019 // Valentijnsdag 2019  // Wat te doen met Valentijnsdag

Op Valentijnsdag Instock het restaurant om tot een (pa)radijs voor de echte wortelduifjes! Dus breng je liefje mee, dan zorgen zij voor de rozenblaadjes, het kaarslicht, een heerlijk viergangendiner en romantische live muziek. Er zal zelfs een liefdesbriefje voor iedereen klaarliggen! Ohja, en je krijgt twee glazen bubbels voor de prijs van een. Ook niet verkeerd. Reserveer via deze link een tafeltje!

Wat te doen met Valentijnsdag 2019 // Valentijnstips 2019 // Ideeen Valentijnsdag // Uiteten met Valentijnsdag // Restaurants open met Valentijnsdag // Valentijnsdag 2019Foto via Facebook Instock // Valentijnstips 2019 // Valentijnsdag 2019

Op zoek naar een geschikt cadeau for him? Doe hier inspiratie op >

Valentijnsdiner | &moshik

Spaarpotje apart gezet voor V-day? Neem je liefje dan mee naar &moshik, het tweesterrenrestaurant aan de Oosterdokskade. Hier worden jullie in de watten gelegd met een spectaculair 8-gangenmenu. Chef-kok Moshik Roth kookt met gevoel en passie en dat is terug te proeven in zijn bijzondere en vooral overheerlijke creaties.

Valentijnstips 2019 // Valentijnsdag 2019  // Wat te doen met Valentijnsdag

The Apple of my Eye | ZA

Exclusief voor Valentijnsdag is een wel heel bijzondere cocktail samengesteld: The Apple of My Eye. Net zo exclusief is het Valentijns verrassingsmenu van Stefano Francolini & Vincent Foppen. ZA heeft speciaal voor de ladies ook nog een klein cadeautje. Reserveren kan hier.

Wat te doen met Valentijnsdag 2019 // Valentijnstips 2019 // Ideeen Valentijnsdag // Uiteten met Valentijnsdag // Restaurants open met Valentijnsdag // Valentijnsdag 2019

Gevormde komkommers | Tunes Bar

Hendrick’s zou Hendrick’s niet zijn als er tijdens Valentijn geen ode wordt gebracht aan de befaamde komkommer en rozenblaadjes. Ook tijdens deze affectieve dag zorgt hun magie immers voor unusual wonders Tijdens Valentijn transformeren de komkommers in de vorm van een hartje. De barmannen van de Tunes Bar in het Conservatorium Hotel hebben de eer om de magie van deze komkommers met Valentijn te utiliseren.

Wat te doen met Valentijnsdag 2019 // Valentijnstips 2019 // Ideeen Valentijnsdag // Uiteten met Valentijnsdag // Restaurants open met Valentijnsdag // Valentijnsdag 2019Valentijnstips 2019 // Valentijnsdag 2019  // Wat te doen met Valentijnsdag

Thuis op de bank | Ruby Tonic

Liever een Netflix & Chill met een eigen cocktailcreatie op de bank? Wij helpen je met een makkelijk noch creatieve dorstlesser waar je zeker punten mee scoort bij je geliefde. De Belvedere Ruby Tonic is een frisse en smaakvolle cocktail en makkelijk te maken zonder de ervaren bartender skills. Je hebt onderstaande ingrediënten nodig:

45 ml Belvedere Vodka
¼ grapefruit sap
Aftoppen met Fever-Tree Mediterranean Tonic
Grapefruit schil als garnering

Valentijnstips 2019 // Valentijnsdag 2019  // Wat te doen met Valentijnsdag // Restaurants Valentijnsdag

Mama Loves | Mama Makan

Onder het genot van een vijfgangen aphrodisiac menu bloeit de liefde helemaal op. Oesters en spicy smaken horen hierbij. Het dessert gevuld met passievrucht en Indonesische chocola is om te delen. Wees zeker van een spot en reserveer hier. Nog niet genoeg gehad van elkaar? Rol dan door naar Het Hyatt Regency en maak er een Indonesian Staycation van. 

Wat te doen met Valentijnsdag 2019 // Valentijnstips 2019 // Ideeen Valentijnsdag // Uiteten met Valentijnsdag // Restaurants open met Valentijnsdag // Valentijnsdag 2019Restaurants open Valentijnsdag // Valentijnsdag 2019  // Wat te doen met Valentijnsdag

Flirthallen | Foodhallen Amsterdam

Op 14 februari viert Foodhallen weer liefde in al zijn vormen. Ze transformeren zich naar de Flirthallen. Vind jij het tijd dat je beste vriend herenigd wordt met zijn jeugdliefde? Of dat je zusje met haar lange-afstand-relatie samen moet zijn? Stuur dan voor 7 februari je inzending via Facebook Messenger. De leukste inzendingen winnen een diner voor twee geserveerd door een privé ober met een fles bubbels.

Restaurants open Valentijnsdag // Valentijnsdag 2019  // Wat te doen met Valentijnsdag
CategoriesWeekend tips