N

NIEUW TE ZIEN OP NETFLIX DEZE WEEK – MEI

netflix september - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier de nieuwste Netflix releases (films, series en documentaires) van deze week >

Nieuwe series op Netflix:

Sweet Magnolias

Maddie Townsend haar leven is niet bepaald makkelijk. Ze heeft drie kinderen waar ze voor moet zorgen, een ontrouwe man aan haar zijde en een onverwachte bewonderaar over wie iedereen in haar stadje het heeft.
IMDb: 7,4

Control Z

Wanneer een hacker de geheimen van de leerlingen van een hele middelbare school begint te onthullen, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía aan het onthullen van zijn of haar identiteit. Zal het haar lukken om de hacker te ontmaskeren?
IMDb: 6,9

Betaal

Agenten zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg.  Wanneer ze dit voor elkaar willen krijgen, worden ze getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten. Hoe zal dat aflopen…
IMDb: 6,3

Rugal

Een rechercheur verliest alles aan een criminele organisatie en zint op wraak als hij door biotechnologie speciale gaven krijgt. Deze spannende Zuid-Koreaanse serie laat je op het puntje van je stoel zitten en zorgt zeker voor binge-gedrag!
IMDb: 6,6

Snowpiercer

Zeven jaar nadat de wereld in een bevroren land is veranderd, verblijven alle overlevenden aan boord van de grote trein Snowpiercer. Deze is 1001 wagons lang en cirkelt eindeloos de wereld over. In de trein bestaat een klassensysteem, waarbij de elite voorin woont en de arme mensen achterin.
IMDb: 6,0

Ook handig! Vind hier welke 11 series binnenkort van Netflix verdwijnen >

Nieuwe films op Netflix:

October 1

Nigeria staat op het punt onafhankelijk te worden van de Britse overheersing. Een noordelijke Nigeriaanse politierechercheur, Danladi Waziri, wordt dringend door de koloniale regering weggestuurd naar de stad Akote om er een reeks moorden op vrouwen op te lossen. Op 1 oktober, wanneer de Britse vlag naar beneden wordt gehaald en de Nigeriaanse wordt gehesen, moet zijn zaak opgelost zijn.
IMDb: 6,5

The Adjustment Bureau

David Norris is een charismatische praatjesmaker en politicus die op het punt staat een zetel te bemachtigen in de Amerikaanse senaat, maar als hij Elise Sellas ontmoet en een romantische affaire met haar krijgt, verandert zijn leven compleet. Hij komt er achter dat hun relatie nooit serieus zal zijn en vermoedt dat er iets of iemand probeert om hen uit elkaar te houden.
IMDb: 7,0

 King Kong

In de jaren dertig van de vorige eeuw, is de regisseur Carl Denham wanhopig op zoek naar een hoofdrolspeelster voor zijn nieuwe film over een mega gorilla. Op het laatste moment vindt hij Ann Darrow, die samen met de filmcrew en een paar ontdekkingsreizigers meereist naar Skull Island. Dit eiland wordt alleen bevolkt door mysterieuze inboorlingen en gigantische beesten.
IMDb: 7,2

Meer tips nodig? Dit zijn de meest bekeken series, docu’s en films op Netflix >
Welke van deze nieuwe Netflix releases ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill