N

NIEUW TE ZIEN OP NETFLIX DEZE WEEK – MEI

netflix september - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier de nieuwste Netflix releases (films, series en documentaires) van deze week >

Nieuwe series op Netflix:

Dérapages

Oud-voetballer Eric Cantona speelt in deze Franse thriller serie de hoofdrol. Hij speelt namelijk de 57-jarige werkloze Alain Delambre, die reageert op een (op het eerste gezicht) super aantrekkelijke vacature. Maar het loopt volledig uit de hand als hij beseft dat hij door zijn potentiële werkgever wordt gebruikt als een pion in een heel wreed spelletje.
IMDb: 7,1 

White Lines 

In deze serie wordt het lichaam van een bekende dj uit Manchester ontdekt, twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza. Wanneer zijn zus terugkeert naar het Spaanse eiland om uit te zoeken wat er is gebeurd, komt ze in een spannende wereld van dansclubs, leugens en affaires terecht. Daardoor moet ze de donkerdere kanten van zichzelf onder ogen zien op een plek waar mensen een extreme levens leiden.
IMDb: 5,8

Chichipatos

Juan Morales is een goochelaar. Hij is grappig, gek maar allesbehalve een goochelaar met echte skills en zijn familie schaamt zich voor hem. Als hij voor een feestje wordt ingehuurd door een drugskartel, komt hij in de problemen omdat hij per ongeluk de grote baas laat verdwijnen. Nu moet hij het herstellen door de meest gezochte crimineel terughalen en daarmee de politie helpen.
IMDb: 4,1

Ook leuk! Vind hier 20 x Netflix tips die jij waarschijnlijk nog niet kent >

Vind hier nog meer Netflix releases >

Nieuwe documentaire op Netflix:

Human Nature

De grootste technologische revolutie van de 21e eeuw is niet digitaal, maar biologisch. Deze docu laat ons bijzondere mogelijkheden voor ingrepen in ons DNA zien. Het opent de deur naar het genezen van ziektes, het hervormen van de biosfeer en het ontwerpen van onze kids. Hoe zal deze nieuwe macht onze relatie met de natuur veranderen? Kunnen we de gevolgen wel overzien? En wat betekent het voor de menselijke evolutie?
IMDb: 7,3

Maiden

Deze documentaire vertelt het ongelooflijke verhaal van de eerste volledig vrouwelijke crew die meedeed aan de maandenlange Whitbread Round the World-zeilrace in 1989. Dertig jaar later wordt deze prestatie op bijzondere wijze in beeld gebracht. Schipper Tracy Edwards en de bemanning hebben in die vroegere jaren zeker de zeilwereld geshockeerd.
IMDb: 7,7

Nieuwe films op Netflix:

Sawah

Samirs droom om deel te nemen aan een super belangrijk dj-kampioenschap in Brussel valt in duigen wanneer zijn vlucht wordt omgeleid naar Luxemburg, vanwege een grote staking in België. Het avontuur begint alleen pas echt wanneer hij al zijn papieren verliest en aangezien wordt voor een vluchteling.
IMDb: 7,0

Malang

Advait (Aditya Roy Kapoor) reist naar Goa waar hij de jonge Sara (Disha Patani) uit Londen ontmoet. Sara is in India om haar bucket list af te tikken. Advait en Sara zijn compleet verschillend maar toch weten ze een leuke tijd samen te hebben. Helaas slaat het noodlot toe en zal alles veranderen… Klinkt als een film voor de echte romantici onder ons!
IMDb: 6,7

Meer tips nodig? Dit zijn de meest bekeken series, docu’s en films op Netflix >Welke van deze nieuwe Netflix releases ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill