N

NIEUW OP NETLFIX OP DEZE MAAND – MEI

netflix oktober - netflix tips - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series - nieuw op netflix in oktober - netflix aanraders

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier de nieuwste Netflix releases > 

Nieuwe series op Netflix >

Hollywood

In deze nieuwe dramaserie volgen we een aantal jonge acteurs die het na de Tweede Wereldoorlog proberen te maken in de filmindustrie. Ze willen koste wat het kost carrière te maken in Hollywood en zijn tot alles bereid om hun showbizzdromen waar te maken. Als dat maar goed gaat….
Te zien vanaf: vandaag
IMDb >
5,5

Into the Night

Deze serie begint met een onverklaarbare gebeurtenis: de zon doodt ineens alles wat op zijn pad komt. Een aantal passagiers en bemanningsleden aan boord van een nachtvlucht uit Brussel proberen naar het westen te vliegen, waar ‘de nacht’ hun kan beschermen. De reizigers hebben maar één ding gemeen: de wens om de zon te overleven, wat daar ook voor nodig is.
Te zien vanaf: vandaag
IMDb >
nog niet bekend

The Eddy

Bandleider Elliot probeert zich te redden tijdens allerlei moeilijkheden: zijn Parijse jazzclub ‘The Eddy’ loopt namelijk erg slecht. Verschillende schuldverzamelaars laten hem niet met rust en dan komt ook nog zijn tienerdochter Julie uit New York over…
Te zien vanaf: 8 mei
IMDb > 6,4

Dead to Me (seizoen 2)

Wanneer twee vrouwen elkaar ontmoeten op een praatgroep, is dat het begin van een bijzondere vriendschap. De krachtige vriendschap bloeit op tussen een gespannen weduwe en een vrije geest met een schokkend geheim. Dit vervolg op het eerste seizoen belooft allerlei spannende wendingen….
Te zien vanaf: 8 mei
IMDb >
8,1 (

Nieuwe films op Netflix >

Bad Boys

Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) zijn partners bij de politie van Miami. Als er een lading drugs uit het politiebureau wordt gestolen hebben ze 72 uur om het terug te vinden voordat de FBI zich ermee gaat bemoeien. In de eerste instantie denken ze dat een corrupte oud-agent achter de diefstal zit, maar het blijkt toch anders in elkaar te zitten..
Te zien vanaf: vandaag
IMDb > 6,9

The Half of It

De verlegen scholiere Ellie verdient wat extra geld door schoolopdrachten te schrijven voor haar klasgenoten. Ze helpt zelfs de stoere Paul om liefdesbrieven te schrijven voor de knappe Aster. Maar dat blijkt het begin te zijn van een ingewikkelde driehoeksverhouding want Ellie valt namelijk ook voor Aster…
Te zien vanaf: vandaag
IMDb >
nog niet bekend

Mrs. Serial Killer

Bollywood schoonheid Jacqueline Fernandez speelt de rol van de echtgenote van een arts, gespeeld door Manoj Bajpayee. Wanneer hij wordt beschuldigd van een reeks moorden en vecht Jacqueline voor gerechtigheid. Ze heeft er alles voor over om de onschuld van haar man te bewijzen. Hoe ver gaat zij voor de liefde?
Te zien vanaf: vandaag
IMDb > nog niet bekend

All Day and a Night

Jahkor Abraham Lincoln struggled om zijn droom om te rappen door te zetten omdat hij midden in een bendeoorlog in Oakland zit. Zijn leven en verantwoordelijkheden duwen hem alleen steeds verder over de lijn van goed en slecht, met heftige gevolgen. Hij belandt in de gevangenis naast zijn vader, op wie hij nooit wilde lijken. In zijn cel begint hij aan een bijzondere reis van zelfontdekking.
Te zien vanaf: vandaag
IMDb > nog niet bekend

Ook leuk! Netflix tips: 10 x steengoede films die ons hoop geven >

Welke van deze nieuwe Netflix releases ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill