8

8 x NIEUWE SERIES EN FILMS OP NETFLIX – WEEK 17

nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier de nieuwe Netflix films en series van deze week >

Nieuwe series op Netflix – week 17:

Outer Banks

Tiener John B en zijn beste vrienden noemen zichzelf the Pogues. Door een orkaan moeten ze het een zomer lang zonder elektriciteit doen. De groep besluit op het eiland – die bewoond wordt door zowel rijke als arme bewoners – op zoek te gaan naar een bijzondere schat. Het lijkt erop dat die schat iets te maken heeft met de verdwijning van de vader van één van de jongens.
IMDb > 7,3

De Twaalf

Twaalf burgers worden opgeroepen als volksjury van een moordzaak. De twaalf hebben geen simpele taak. Ze beslissen over de schuld of onschuld van de schooldirectrice Frie Palmers, die wordt beschuldigd van twee moorden. Ook het leven van de juryleden neemt door de moordzaak een hele nieuwe wending aan. De assisenzaak wordt niet alleen het proces van de beschuldigde, maar ook dat van de juryleden zelf.
IMDb > 7,8

Fauda (seizoen 3)

Fauda is een Israëlische politieke thrillerserie, bedacht door de Israëlische acteur Lior Raz en de Israëlische journalist Avi Issacharoff. Het gaat over een Israëlisch undercoverteam in de Westelijke Jordaanoever. Een gepensioneerde Israëlische topagent besluit alsnog op zoek te gaan naar de Palestijnse militant die hij dacht gedood te hebben en veroorzaakt een keten van chaos.
IMDb > 8,3

The Innocence Files

‘The Innocence Files’ toont een kijkje achter de schermen bij acht mensen die strijden voor gerechtigheid. In de Verenigde Staten zijn de afgelopen drie decennia meer dan 2500 ten onrechte veroordeelde personen vrijgesproken. Super interessant en leerzaam!
IMDb > 8,2

Vind hier de 50 beste Netflix series volgens IMDb >

Nieuwe films op Netflix – week 17:

Fast Five

Nadat ex-agent Brian O’Connor (Paul Walker) en Mia Toretto (Jordana Brewster) Dom Toretto (Vin Diesel) hebben helpen ontsnappen uit de gevangenis, zijn ze op de vlucht voor de politie. Dit is de beste beoordeelde film van alle Fast & Furious films, ook een aantal andere titels uit deze reeks zijn vanaf nu op Netflix te bingen!

IMDb > 7,3

Ocean’s 8

Deze film volgt het leven van Danny Ocean’s criminele zuster (Sandra Bullock). Samen met de hulp van haar vrouwelijke rechterhand (Cate Blanchett) probeert ze een team te rekruteren met als doel een diamant te stelen tijdens het jaarlijkse Met Gala.
IMDb > 6,2

Sergio 

Sérgio Vieira de Mello is Braziliaans diplomaat van de Verenigde Naties. In het jaar 2003 reist hij als Hoge Commissaris voor de Mensenrechten naar Irak om daar de vrede te bewaren. Ook zijn partner Carolina is steeds in zijn gedachten. Hij houdt de wens om meer tijd met haar door te brengen, maar dan volgt er tragisch nieuws..
IMDb > 6,7

Betonrausch

Drie jonge corrupte makelaars doen letterlijk alles om rijk te worden. Ze zetten met hun handlangers de Berlijnse vastgoedmarkt helemaal op zijn kop. Alles gaat goed totdat hun grote succes alles toch kapot dreigt te maken. Het drietal krijgt hierdoor te maken met fraude, hebzucht en drugs.
IMDb > onbekend

Dit zijn de meest bekeken series, docu’s en films op Netflix >

Welke van deze nieuwe Netflix releases ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill