8

8 x NIEUWE SERIES EN FILMS OP NETFLIX – WEEK 16

netflix september - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Nieuwe series op Netflix – week 16:

La Casa de Papel (deel 4)

Het vierde deel van deze populaire serie begint met grote chaos: De Professor denkt dat Lisbon geëxecuteerd is, Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven. De bende beleeft één van hun moeilijkste periodes. Ondertussen wordt de geplande overval ernstig in gevaar gebracht door een vijand in hun midden.
IMDb > 8,5

Il processo

De moord op een tienermeisje heeft gevolgen voor een officier van justitie die verbonden is met het slachtoffer, een advocaat die een zaak zoekt om zijn carrière een boost te geven en een verdachte die zegt dat ze onschuldig is.
IMDb > 6,3

Dit zijn de meest bekeken series, docu’s en films op Netflix >

Better Call Saul  

Voor Saul Goodman en Walter White elkaar ontmoetten, was Jimmy McGill een arme advocaat. In deze voorloper van de serie ‘Breaking Bad’ gaat Jimmy samenwerken met fixer Mike Ehrmantraut en begint zijn transformatie van een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping tot Albuquerque’s beruchtste juridische legende.
IMDb > 8,7

Nieuwe films op Netflix – week 16:

Once Upon a Time … in Hollywood

Deze film speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. Tv-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.
IMDb > 7,7Trauma Center

Een gewonde vrouw die ooggetuige is van twee moorden, verstopt zich met hulp van een rechercheur in een traumacentrum in de woestijn. Op het eerste gezicht lijkt dit heel veilig maar toch blijkt dit niet helemaal zo te zijn.. Misschien niet de beste film ooit, maar wel een interessant verhaal!
IMDb > 4,6

The Breakfast Club

Vijf studenten die niets met elkaar gemeen hebben, moeten als straf samen een zaterdag doorbrengen in de bibliotheek van hun school. Niemand is een vriend van elkaar en ieder zit er om verschillende redenen. De opdracht die ze krijgen is het schrijven van een opstel, onder doodse stilte en zonder van plaats te veranderen. Aan het begin van de ochtend doen ze dat nog maar al snel wordt er een puinhoop van gemaakt…
IMDb > 7,9

Netflix tips: 10 x steengoede films die ons hoop geven vind je hier >

Meet Joe Black

De welvarende Bill Parish leidt een succesvol leven tot Joe Black bij hem komt aankloppen met een nogal bijzonder voorstel. Hij is bereid Bill’s dood wat uit te stellen in ruil voor een les in het leven. Bill gaat akkoord en betrekt Joe in al zijn doen en laten. Joe geniet met volle teugen van zijn ‘avontuur’, meestal op een onschuldige manier. Maar vanaf het moment dat hij verliefd wordt op Bill’s dochter, veranderen de spelregels.
IMDb > 7,2

Out of Africa

Deze film is gebaseerd op het leven van de Deense schrijfster Karen Blixen. Zij heeft een plantage opgezet in Afrika. Haar leven is gecompliceerd door haar man Bror en haar echte liefde Denys. Er zijn problemen op de plantage, het leerproces van de Afrikanen gaat langzaam en er is ook nog oorlog.
IMDb > 7,2

Welke van deze nieuwe Netflix releases ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill