N

NIEUW TE ZIEN OP NETFLIX DEZE WEEK – MEI

netflix oktober - netflix tips - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series - nieuw op netflix in oktober - netflix aanraders

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier de nieuwe Netflix films, series en documentaires van deze week >

Nieuwe series op Netflix:

The Eddy

Deze muzikale mini-serie speelt zich af in een jazzclub, in de bruisende multiculturele wijken van Parijs. Jazzpianist Elliot Udo heeft zijn leven in New York geruild voor het managen van een slecht lopende jazzclub. Schuldverzamelaars zitten achter hem aan en dan komt zijn tienerdochter Julie uit New York over…
IMDb: 6,5

Valeria

In deze nieuwe Netflix-serie, ebaseerd op de romans van Elisabet Benavent, volg je een jonge schrijfster die een totale writer’s block heeft. Haar huwelijk met haar man Adrian speelt daarin een grote rol en ook is het contact tussen haar en haar vriendinnen veel minder geworden. De hoogte tijd dus om het over een andere boeg te gooien..
IMDb: 5,8

Craig Ross Jr’s Monogamy

In deze Amerikaanse drama serie gaan vier worstelende koppels gaan naar Los Angeles voor een experimentele ‘ruiltherapie’ waarbij ze allemaal worden gekoppeld aan andere partners. Dat leidt tot nieuwe, riskante verleidingen. Als dat maar goed gaat…
IMDb: 6,6

Ook leuk! Vind hier 20 x Netflix tips die jij waarschijnlijk nog niet kent >

Nieuwe documentaire op Netflix:

Becoming

In deze docu volg je voormalig first lady Michelle Obama terwijl ze rondreist om haar boek te promoten. Tijdens die boektournee bezocht ze wel 30 steden. In elke stad werd ze ontvangen in uitverkochte zalen om geïnterviewd te worden door onder andere: Oprah Winfrey, Stephen Colbert en Conan O‘Brien.
IMDb: 6,3

Nieuwe films op Netflix:

After the Wedding

In deze film volg je de lieve Isabel, die haar leven wijdt aan een weeshuis in Calcutta. Wanneer ze ineens een grote donatie ontvangt voor het weeshuis, reist ze af naar New York om de gever te ontmoeten, zakenvrouw Theresa. Maar die wil haar dan graag betrekken bij haar eigen miljoenenbedrijf. Waar zal ze voor kiezen?
IMDb: 6,2

Ocean’s Eleven 

In Ocean’s Eleven volgen we Danny Ocean (gespeeld door THE George Clooney), die wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Hij gaat gelijk het criminele pad weer op door een groep van elf professionals bij elkaar te zetten. Samen beroven ze verschillende casino’s in Las Vegas, maar mister Ocean hoopt ook het hart van zijn ex weer terug te veroveren.
IMDb: 7,7

The Guernsey Literary Society

In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog ontvangt de jonge schrijfster Juliet een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub, die in de oorlog op een eiland werd opgericht. Ze besluit erheen te gaan. Op het eiland ontmoet ze de leden, inclusief Dawsey, de interessante boer die haar de brief stuurde. Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd naar boven komen, veranderen Juliet’s liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey haar leven voor altijd.
IMDb: 7,4

Meer tips nodig? Dit zijn de meest bekeken series, docu’s en films op Netflix >
Welke van deze nieuwe Netflix releases ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill