1

12 x DE LEUKSTE (WEEKEND) MARTKEN IN AMSTERDAM

markten amsterdam - markt amsterdam - weekendmarkt amsterdam - markten nederland - amsterdam weekend tips

Slenterend over de bruisende markten leer je het echte Amsterdam kennen. Ga hier bijvoorbeeld opzoek naar de lekkerste hapjes, leuke (vintage) kleding of struin gewoon lekker rond. Hieronder vind je de leukste markten in Amsterdam.

12 x leuke markten in Amsterdam > 

Museum Market

De Museum Market vindt elke maand plaats, en wel elke 3e zondag van de maand. Hier bieden ontwerpers hun creaties aan op het gebied van kunst, ambacht en ontwerp. De Museum Market is een plek om te winkelen, workshops of demonstraties bij te wonen, te genieten van live muziek of om gewoon te relaxen op de terrasjes of met een picknick op het gras.
Google Maps: Museumplein, Amsterdam
Museum Market >

New Market 

New Market vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats op de Nieuwmakt in Amsterdam. De Deli & Lifestyle markt biedt mooie delicatessen uit verschillende windstreken, van versgebakken taartjes tot ambachtelijke worsten. En je kunt heerlijk struinen langs andere artistieke kraampjes met sieraden, kunst, mode of interieurproducten.
Google Maps: Nieuwmarkt, Amsterdam
New Market > 

Pure Markt

Hier draait alles om puur eten en je vind deze reizende zondags markt op diverse (groene)locaties. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen die houdt van lekker eten en drinken en gezelligheid. Koop hier boodschappen voor thuis, leuke non-food producten en geniet van live entertainment.
Google Maps: Verschillende locaties in Amsterdam
Pure Markt > 

7 x de leukste overdekte Nederlandse foodmarkten vind je hier >

Sunday Market

Sunday Market Amsterdam is een creatieve kunst, mode & design markt, waar ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden en andere creatievelingen iedere eerste zondag van de maand hun eigen waar direct aan de man brengen. Kortom shoppen voor art, fashion & design bij vele mooie stands. Funky products, lekkere hapjes, live music & nog veel meer.
Google Maps: Haarlemmerweg, Amsterdam (Westergas)
Sunday Market >

The Maker Market

Op deze gezellige weekendmarkt, die eind van elke maand weer verschijnt, vind je de mooiste merken en tofste makers uit Amsterdam en omstreken. De markt vind plaats in De Hallen, waar je allerlei handgemaakte producten, ontworpen en geproduceerd met liefde en vakmanschap, kunt vinden. Het is dé plek om jonge en innovatieve makers van over de hele wereld te ontmoeten.
Google Maps: Hannie Dankbaarpassage, Amsterdam
The Maker Market > 

IJhallen

De grootste vlooienmarkt van Europa staat gewoon bij ons in Amsterdam Noord. Heb je een kast vol oude kleding of wil je van je meubels af? Boek dan een stand in de IJhallen. Natuurlijk is het ook leuk om zelf op koopjesjacht te gaan en te slagen voor een prikkie. Check de website voor de eerstvolgende marktdag.
Google Maps: T.T. Neveritaweg (NDSM), Amsterdam
IJhallen >

markten amsterdam - markt amsterdam - weekendmarkt amsterdam - markten nederland - amsterdam weekend tips - inhalen amsterdam - inhalenBron: IJhallen // markten amsterdam // weekend markets Amsterdam // markt amsterdam // markten nederland // ijhallen // albert cuyp markt

 

Noordermarkt

Midden in de Jordaan vind je elke zaterdag de Noordermarkt. De sfeer is altijd super gezellig en je kunt hier de kraampjes rustig een voor een afstruinen. Je kunt er terecht voor leuke vintage kleding en heerlijke hapjes.
Google Maps: Noordermarkt, Amsterdam
Noordermarkt > 

Mercatormarkt

Een grote buurtmarkt met tweedehands spullen, toffe handgemaakte producten, Petit Socco straattheater, verhalenvertellers, kinderactiviteiten en live muziek. Een plein vol buurtkramen, ondernemers uit de buurt en lekker eten en drinken. Genoeg te beleven, voor jong en oud.
Google Maps: Mercatormarkt, Amsterdam 
Mercatormarkt >

ZuiderMRKT

Dit is een kleine, gezellige, wekelijkse buurtmarkt met verse en zoveel mogelijk biologische producten. De coöperatie bestaat uit leden – enthousiaste buurtbewoners die de markt een warm hart toedragen en meehelpen op de markt en in de groentekraam. De leden bepalen samen het aanbod van alle kramen.
Google Maps: Jacob Obrechtstraat, Amsterdam
ZuiderMRKT >

50 x originele activiteiten in Amsterdam >

Dappermarkt

In Amsterdam Oost kun je zeker een halve dag vullen met de verschillende kraampjes van de Dappermarkt. Je kunt hier terecht voor je dagelijkse boodschappen, verse vis,  leuke kleding of een mooi bosje bloemen.
Google Maps: Dapperstraat, Amsterdam
Dappermarkt > 

Albert Cuyp

Als we het over markten hebben in Amsterdam, mag de Albert Cuyp natuurlijk niet ontbreken. Deze markt heeft alles: goede sfeer, lekker eten en veel verschillende kraampjes. Je kan hier van maandag tot en met zaterdag terecht voor je boodschappen, een nieuwe outfit of om een drankje te doen.
Google Maps: Albert Cuypstraat, Amsterdam
Albert Cuyp > 

Waterlooplein Markt

Het Waterlooplein is de oudste vlooienmarkt van Nederland. Je vind hier van vintage fototoestellen, tot tweedehands boeken, tot sieraden en de laatste mode voor weinig. Bij de verschillende foodtrucks kun je naast de lekkerste patatjes ook heerlijke Italiaanse, Libanese of Griekse hapjes uitproberen.
Google Maps: Waterlooplein, Amsterdam
Waterlooplein markt >

Over welke van deze gezellige markten in Amsterdam ga jij binnenkort slenteren?

CategoriesWalk & Visit