5

5 SLIMME MANIEREN OM NÚ GELD BIJ TE VERDIENEN

manieren om geld te verdienen - bij verdienen - geld bij verdienen - extra geld - extra baan

Netflix uitspelen, nieuwe recepten uitproberen en puzzels maken zijn prima bezigheden tijdens de crisis, maar je verdient er natuurlijk geen cent mee. Op zoek naar een activiteit die wél goed is voor je portemonnee? Hieronder vind je 5 manieren om geld bij te verdienen. Gewoon vanuit huis.

1. Verkoop creaties via Etsy

Geniet jij van borduren, breien, haken, schilderen en/of digitaal illustreren? Kijk dan zeker eens op Etsy. Hier worden allerlei verschillende creatieve dingen verkocht, en aan die collectie kun jij natuurlijk ook iets toevoegen!

Het beginnen van zo’n Etsy ‘winkeltje’ vergt wat tijd en aandacht, maar als het loopt en je er voldoende tijd in kunt investeren, kan je er zeker een lekker zakcentje mee verdienen. Perfect voor in deze quarantaine tijd dus!

Vind hier 45 originele tips om je verveling tegen te gaan > 

2. Verkoop online (oude) kleding

Waarschijnlijk hangen er in jouw kast genoeg kledingstukken die je maar één of twee keer gedragen hebt. Wij zeggen: verkopen die kleding! Hier vind je de beste tips om kleding te verkopen >

Heb je zelf geen kleding om te verkopen maar ben je goed in het scoren van goedkope pareltjes? Misschien zit daar dan wel een business voor je in! Koop allerlei items voor een klein prijsje, en verkoop ze daarna door voor meer. Lekker cashen!

manieren om geld te verdienen - bij verdienen - geld bij verdienen - extra geld - extra baan - kleding verkopen - etsy - fiverr - youtubeGeld bij verdienen tips

3. Bied jouw diensten aan op Fiverr

Ben jij super goed in het ontwerpen van logo’s, ben je een SEO-pro, kan je goed illustreren of ben je een ster in editen? Check dan zeker de website van Fiverr even. Hier verkopen mensen online hun diensten en daar wordt door veel mensen gebruik van gemaakt.

Van het schrijven van online boeken en scripties tot lessen over voeding en afvallen, en van het vertalen van teksten tot het starten projecten. Als je ergens echt goed in bent, dan is de kans heel groot dat je ‘jezelf kunt verkopen’ op Fiverr.

Luisterend rijk worden: vind hier dé podcasts die je leren beter om te gaan met geld > 

4. Begin een podcast of YouTube-kanaal

Ben jij goed voor de camera of heb je leuke verhalen te vertellen? Start dan een YouTube-kanaal of een eigen podcast. Het gaat misschien moeilijk worden om meteen heel groot te worden, maar als je iets unieks toe te voegen hebt kunnen hier leuke samenwerkingen uitkomen. Ook hoef je dit natuurlijk helemaal niet fulltime te doen, het kan ook gewoon voor erbij!

5. Ga oppassen op kinderen (of honden)

Ken je mensen die op dit moment bijvoorbeeld in de zorg of politiek werken? Misschien hebben zij kinderen waar je op kunt passen, of een hond die je kan uitlaten. Ook mensen met ‘gewone’ banen hebben en nu thuis moeten werken kunnen vast wel een middagje zonder kinderen (of honden) gebruiken!

Welke van deze manieren gaat jou helpen om makkelijk online geld bij te verdienen vanuit huis?

CategoriesNiet gecategoriseerd