L

LEUK LUNCHEN IN SPIJKENISSE: 5 x HOTSPOTS

lunchen aan de maas - lunchen spijkenisse centrum - restaurant spijkenisse - lunchroom spijkenisse - kerels aan de maas - olijf lunch

Van het bezichtigen van de architectonische hoogstandjes en lange wandelingen langs het water, krijgen we natuurlijk trek. Gelukkig zijn er in Spijkenisse genoeg hotspots waar je kunt aanschuiven voor een middagmaal. Girls Who zet er voor jou 5 op een rijtje. Eetsmakelijk!

Van lunchen aan de Maas tot leuke plekken in het centrum: dit zijn 5 x hotspots waar je leuk kunt lunchen in Spijkenisse >

Restaurant Olijf

Niet kunnen kiezen wat vandaag voor lunch op het menu staat? Dan is Olijf een goede optie, zij serveren allerlei kleine, verschillende soorten hapjes zodat je van alles wat kunt proeven. De shared gerechten zijn geïnspireerd op de Spaanse keuken (tapas), maar schotelen andere mediterrane smaakcombinaties voor die de grenzen van het Iberisch schiereiland overschrijden.

Ook leuk! 7 x gezellige restaurants in Brielle >

Lunchen aan de Maas: Kerels aan de Maas

Zoals de naam ‘Kerels aan de Maas’ is deze hotspot een fijne lunchplekje aan de Oude Maas in Spijkenisse. Je kunt hier terecht voor klassieke lunchgerechten of voor een drankje met versgebakken taart. Dit, terwijl je geniet van de schepen en boten die voorbij varen en terwijl je uitzicht hebt op de Spijkenisserbrug. Top!

Meer lunchen in Spijkenisse >

De Kookpot

Brownies&downieS klinkt misschien niet vreemd in de oren: de vestiging in Spijkenisse is omgetoverd tot De Kookpot om hun service op lokaal terrein uitbreiden. En om (nog meer) te laten zien aan de maatschappij waartoe de bijzondere medewerkers in staat zijn als zij zich veilig, geborgen en goed begeleid voelen. Dat zie je terug in de service en in de warme broodjes, salades en lekkernijen die ze hier serveren!

Palmsgarden

Van uitsmijters (eitjes zijn altijd een goed idee), salades tot warme broodjes en andere hapjes: bij de Palmsgarden kun je ‘klassiek’ lunchen in Spijkenisse. Terwijl je geniet van de buitenlucht op het terras. Zelfs binnen. Want de grote ramen en het vele licht dat naar binnenkomt, lijkt het net alsof je buiten zit.

Ook leuk! 12 x restaurants in Rotterdam Zuid >

Tasty

Schuin tegenover Theater de Stoep (Eén van de architectonische hoogstandjes) is er een gezellig plekje waar je kunt lunchen in Spijkenisse: Tasty. Perfect voor als je een gezellig middagje uit hebt gepland bij het Theater of gewoon zomaar als je in de buurt bent.

En, waar ga jij leuk lunchen in Spijkenisse?

CategoriesFijne Foodspots