W

WK VOETBAL 2022 KIJKEN IN UTRECHT: DIT ZIJN DE LEUKSTE PLEKKEN

WK utrecht - wk kijken in utrecht - wk op groot scherm utrecht - kroegen wk utrecht - wk wedstrijden utrecht

Nog even en Utrecht kleurt weer oranje. Hebben we er zin in?! Draagt Lee Towers een bril? We maken er een voetbalfeestje van, dus voor wie niet thuis voor de buis wil zitten, vind je hier tips voor de kroegen, pleinen en parken die het WK op groot scherm uitzenden. Dus, WK 2022 kijken in Utrecht? GIRLS WHO geeft 8 x tips.

Het WK is in november 2022 niet uit het Utrechtse straatbeeld weg te denken. Van beplakte etalages tot volledig oranje straten en supermarkten die volledig met oranje ingrediënten. Het is een feest voor voetballiefhebbers en successupporters! Op de avond van de wedstrijden zijn er natuurlijk talloze plekken om onze leeuwen aan te moedigen. Hieronder vind je een aantal leuke plekken om het elftal te supporten.

WK 2022 kijken in Utrecht >

1. Eetcafé de Poort

Bij Eetcafé de Poort zijn de helemaal klaar voor het WK. Hier kun je terecht voor alle WK wedstrijden 2022 onder het genot van een biertje en een goede maaltijd. Je kunt je plekje reserveren via de website.

2. Poolcafé Hart van Utrecht

Moedig onze leeuwen aan bij poolcafé Hart van Utrecht. Je kijkt hier de Nederlandse voetbalwedstrijden op een beamer. Je kunt een ticket kopen voor drie wedstrijden (25 euro). Hierbij zit drinken inbegrepen, ideaal!

Hier koop je je ticket >

3. De Straatweg

Ook is de Straatweg in Utrecht van de partij. Hier hebben ze twee grote schermen en kun je alle Nederlandse wedstrijden aanschouwen. Als je een halfuurtje eerder komt, krijg je een shot Oranjebitter. Gaat het Nederlands elftal ervandoor met de winst? Dan krijg je er nog één!

4. Biercafé Olivier

Bij het Belgisch biercafé Olivier kun je vanaf maandag 21 november op een groot scherm de Nederlandse wedstrijden bekijken. En het fijne is dat alle tapbiertjes 2,50 euro zijn!

Hieronder meer tips voor WK kijken in Utrecht >

WK wedstrijden kijken in Amsterdam? Dit zijn de leukste plekken >

5. Mick O’Connells

Niet te missen in dit rijtje: Mick O’Connells. De Ierse pub staat bekend om het uitzenden van grote sportwedstrijden. Kies een fijn hoekje uit, er zijn maar liefst 12 schermen om het Nederlands team aan te moedigen.

6. Café Domkop

Je bekijkt alle wedstrijden in Café Domkop aan de Loeff Berchmakerstraat. Het café maakt zich sterk voor de werknemers in Nederland en Qatar en zamelt geld in waarvan 25% naar de FNV gaat. Zijn je vrienden iets minder voetbalfan? Geen probleem! In het café vind je bordspellen, niemand hoeft zich te vervelen!

7. Strand Oog In Al

Voetbal kijken met een prachtig uitzicht? Bij Strand Oog In Al (SOIA) Wintertuin reserveer je een plekje én je eerste biertje al vanaf 5 euro. Je kunt ook zonder ticket binnenlopen, maar dan is er geen garantie van een goede plek. Scoor hier een ticket >

8. Jaarbeurs Utrecht

Ook in de Jaarbeurs van Utrecht kun je het Nederlands Elftal komen supporten. Oranje Strijders biedt een complete WK viewing-ervaring aan. Bij elke wedstrijd is er plek voor 15.000 fans om zo met z’n alle aan te moedigen. Voor, tijdens en na de wedstrijd maken artiesten zoals Tino Martin en Frans Duijts er een feestje van. Aanrader! Hier koop jij je ticket(s).

Waar ga jij het WK bekijken in Utrecht?

CategoriesWeekend tips