O

ONZE EERSTE CULINARY TRAVELLERS CITY E-GUIDE IS UIT!

Koffie spots New York. Koffie spots New York. Ga je op vakantie naar New York? Wil je verzekert zijn van een goede kop koffie op een hippe plek? Wij hebben ze allemaal voor je verzameld in een E-guide met 55 pagina's vol New York inspiratie. Daarnaast vertellen we je alles over hoe de perfecte koffie Instagram foto maakt.

Met trots presenteren wij de eerste echte Culinary Travellers e-guide. Wat ons betreft de eerste van velen! We trappen af met een reis naar New York City: hop on en wij laten de fijne koffie-en eetplekken zien waar jij geweest moet zijn!

Als je @lauravdlinde al volgt op Instagram, dan weet je dat zij niet alleen een grote liefde heeft voor het fotograferen van mooie bloemen, maar ook dat zij graag haar cappuccino vastlegt. Op Girls Who schrijft zij geregeld over de leukste plekjes om goede koffie te drinken.

Vind hier alle girls die voor Girls Who Magazine schrijven


Hotspots geselecteerd

Plan jij je dagprogramma op reis ook aan de hand van jouw food spots-bucketlist? Laura heeft een fijne selectie gemaakt uit de honderden plekjes in New York. In de guide vind je de plekken die helemaal approved zijn voor een echt goede cappuccino, voor een mooi etentje of lekkere cocktail.

Bij het koffiedrinken gaat het natuurlijk soms gewoon om wakker worden met een kop caffeine. Maar vaak gaat het ook om meer dan dat: een gezellig praatje met de vriendelijke barista, het lente zonlicht dat komt binnenvallen en het bijzondere interieur. #goals

Koffie en taart in Amsterdam-West. Dit zijn de spots waar je moet wezen.

Foto perfectie

Met de camera van je smartphone kun je zulke mooie foto’s maken. Maar, hoe doe je dat toch? We hebben Laura gevraagd of ze haar tips en tricks wilt delen met jou! Waar moet je aan denken als je die perfect geschonken latte art op de kiek wilt zetten? Hoe kan het toch dat het er bij jou altijd net niet mooi op komt te staan? Look no further, help is here, dit is jouw step-by-step guide!

Ga je binnenkort toevallig naar New York? Of blijft New York hoog op jouw wishlist staan? Voor beide scenario’s wil je deze guide zeker hebben! Je hoeft natuurlijk niet perse naar New York om de foto-perfectie stappen toe te passen. Het is fijn plaatjes kijken en Laura haar stukjes lezen lekker weg.

BESTEL NU VOOR 7,50

Big Apple, here we come! Bestel hier Culinary Travellers e-guide snel!