T

TIP: UITPAKKEN MET KERST BIJ OF MET OKURA

culinaire staycation okura - kerst met okura - okura at home

Nu we Kerstmis niet samen met (grote) families kunnen vieren, is dit misschien wel hét jaar om je samen met je lover of beste vriend(in) even terug te trekken en in de watten te laten leggen. Ben jij op zoek naar een onvergetelijke kerstmis dit jaar? Hotel Okura in Amsterdam heeft alle ingrediënten voor een bijzondere feestmaand, in het hotel óf bij jou thuis.

Okura at Home

Verschillende toprestaurants hebben een kerstmenu samengesteld voor thuis, zo ook Okura. Met hun feestelijke editie ‘Okura at Home’ kies je de lekkerste Okura-gerechten uit voor een complete diner ervaring in de comfort en knusheid van je eigen huis.

Hun chefs hebben alles voorbereid en begeleiden je met een duidelijk recept bij de laatste stappen. Je kunt kiezen tussen een drie- of viergangenmenu met gerechten als tonijn tataki, kalfshaas met verschillende bijgerechten en een heerlijk kerstdessert.

Afhalen is zeven dagen per week mogelijk van 17:00 tot 18:30 uur bij de ingang van het hotel. In Amsterdam & Amstelveen bezorgen ze bij een minimale besteding van € 100. Hier vind je meer informatie over deze diner ervaring thuis >

Kerst Staycation 

Staycations zijn niet meer weg te denken uit 2020! Wil jij een wel hele bijzondere mini-vakantie boeken in de kerstperiode? Dan biedt Hotel Okura Amsterdam de perfecte plek voor een feestelijk verblijf op 24, 25 en 26 december. Naast overnachten wordt de staycation compleet gemaakt met een gastronomische ervaring (5-gangen met wine pairing!), waarbij je geniet van een intiem diner dat geserveerd wordt aan de privétafel op de kamer. Meer informatie over deze kerst staycation vind je hier >

Liever in een van de restaurants eten tijdens jouw staycation in Okura? Ook dat kan, dit zijn de mogelijkheden >

Yamazato

Yamazato Restaurant serveert op 24, 25 en 26 december een speciaal kerstdiner voor €195 en het bijpassende wijn- of sake-arrangement wordt aangeboden voor €95. Ook serveren ze een lunch voor hotelgasten op 25, 26 en 27 december.

Sazanka

In Teppanyaki Restaurant Sazanka serveren ze op 24, 25 en 26 december een feestelijk kerstdiner. Het kerstmenu is €195 en het bijpassende wijnarrangement €95.

Serre

In Serre kunt u op 24, 25 en 26 december genieten van een feestelijk kerstdiner, waarbij je keuze hebt tussen een 4-gangen kerstmenu voor € 5 of 6-gangen kerstmenu voor €95. Ook serveren ze ook een kerstlunch voor hotelgasten op 25, 26 en 27 december. Meer over restaurant Serre lees je hier >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GIRLS WHO MAGAZINE (@girlswhomagazine)

Ciel Bleu

Ciel Bleu Restaurant serveert het Guestronomy-menu, bestaande uit een selectie culinaire creaties uit de internationale keuken van sterrenchefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman.

Kerst Boutique

Tot slot heeft Okura rondom de feestdagen een boutique geopend waar luxe kerstcadeaus worden verkocht. Van het Guestronomy boek van Ciel Bleu Restaurant, een Okura’s badjas, hun exclusieve sake en luxe cadeauverpakkingen gevuld met verschillende items.

De boutique is in december geopend op iedere vrijdag, zaterdag en zondag en daarnaast van 20 tot en met 24 december van 11:00 tot 18:00 uur op de begane grond van het hotel. Meer info vind je hier >

CategoriesWeekend tips