K

KERSTMARKTEN IN UTRECHT 2023: EEN HANDIG OVERZICHT

Leuke kerstmarkten Utrecht 2023 - kerstuitjes Utrecht 2023 - Leuke kerstmarkten midden Nederland

Kan jij nu al niet wachten tot het weer kerst is? Je kunt nu al in de stemming komen door naar leuke kerstmarkten in Utrecht te gaan! Glühwein, kerstlichtjes, warme kleding en cadeautjes shoppen: dit zijn de leuke kerstmarkten in Utrecht om te bezoeken in 2023.

Op zoek naar de leuke kerstmarkten in Utrecht? Dit is een handig overzicht >

1. Kerst Swan Market op de Neude: 9 en 10 december

De Swan Market is inmiddels een bekend begrip in Utrecht, een aantal keer per jaar kun je allerlei leuke kraampjes van ondernemers afstruinen. En op zaterdag 9 en zondag 10 december kun je naar een speciale kerst Swan Market op de Neude gaan! Er staan allerlei leuke kraampjes om kerstcadeautjes bij te kopen en je kunt er gezellig iets eten en drinken aan de biertafels. Al ben je immers op de Neude dus kun je natuurlijk overal iets lekkers eten en drinken!

2. Country & Christmas Fair in Slot Zeist: 21 t/m 26 november

Vanaf eind november kun je al naar een leuke kerst fair op Slot Zeist. Bij deze Country & Christmas Fair kun je allerlei leuke, antieke spulletjes kopen, evenals andere leuke kerstcadeautjes. Ook hier kun je een gezellig hapje en drankje doen, en een koor verzorgt een super gezellige sfeer! Deze 25ste editie van de fair vindt plaats van dinsdag 21 tot en met zondag 26 november.

3. Leuke kerstmarkten in Utrecht: Julianapark op 16 december

Op 16 december kun je vast in de kerstsferen komen in het Julianapark in Utrecht. Eerder dit jaar werd nog aangekondigd dat de markt niet door kon gaan. Maar er is toch een sfeervolle lichtjestocht door het park georganiseerd. Onderweg kun je je verwonderen over de creativiteit die er is in de wijk. “Het wordt anders dan de traditionele, leuke kerstmarkten in Utrecht, maar net zo sfeervol.”

4. Kerstmarkt op kasteel Groeneveld: 9 en 10 december

Ook in Baarn kun je naar super leuke kerstmarkten in Utrecht, of beter gezegd, dichtbij Utrecht. In kasteel Groeneveld kun je op 9 en 10 december losgaan tussen alle kerstspulletjes bij de ‘Trots Kerst Special’ van het kasteel. Geen versterkte muziek of geschreeuw op deze markt, en geen springkussens of draaimolens. Een fijne ontspannen sfeer op bijvoorbeeld een picknickkleed met een heerlijk glas wijn en een lekker hapje, daarvoor kun je hier terecht.

Naar welke van deze leuke kerstmarkten in Utrecht ga jij?

CategoriesChill