P

POPCORNTIME! 4 x JUICE CHANNELS VOOR DE LAATSTE RODDELS

juice channels wat is dat - wat zijn juice channels - juice channel instagram - juice channel nederland - life of yvonne roddels - yvonne coldeweijer instagram - Marwa juice instagram - juice channels roddels

Juice Channels, deze nieuwe term in de roddeljournalistiek duikt opeens overal op. Grote kans dat jij het ook voorbij hebt zien komen – en dat het je nieuwsgierig maakt. Wat het precies is en dé 4 x sappige juice channels voor de laatste roddels, vind je hieronder!

Pak de popcorn er maar bij! Met deze 4 x juice channels ben je altijd op de hoogte van de laatste roddels >

Wat zijn juice channels?

Juice channels zijn te vergelijken met roddelbladen. Alleen in plaats van een fysiek tijdschriftje of een showbizzprogramma op televisie, zijn de roddels verschoven naar social mediaplatformen als Instagram & Youtube. In de stories van deze roddel Instagramkanalen worden naast de bekende Nederlanders, ook minder bekende realitysterren besproken.

Deze Temptation, Bachelor of Ex on the Beach-sterren zijn populair onder de ‘jongere doelgroep’. Maar worden in de roddeljournalistiek, hoe we die voorheen kende, vaak vergeten. Door een groot netwerk aan spionnen lijken de roddelkanalen altijd als eerste de sappigste roddels te weten. En, zonder ‘echte’ journalistieke lijken, laagdrempeliger te delen. Waarschijnlijk is dit, in combinatie met onze grote portie nieuwsgierigheid, de redenen waarom juice channels zo populair zijn.

10 x boeken van BN’ers die je wil lezen >

Life of Yvonne

Life of Yvonne oftewel Yvonne Coldewijer is één van de weinige die sappige juice-roddels of schandalen niet anoniem uitspreekt. Gebeurt er wat in BN’er land? Dan uit zij de “inside scoops” – zoals ze dat zelf zo leuk zegt – in haar eigen naam én toenaam van de bekende Nederlander waar het om gaat. Zonder blad voor de mond!

Juicechannel__

Nieuwsgierig wat (oud)deelnemers van Ex on the Beach en Temptation Island nu aan het doen zijn? Of wil je de laatste gossips weten over sterren als André Hazes, Lil Kleine en Tony Junior? Grote kans dat je het vindt op @Juicechannel__ (met twee liggende streepjes). Zo waren zij als eerst bij de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes door Lil Kleine. Én lijkt het alsof zij altijd op de hoogte zijn van iedereens liefdesleven.

Reality.fbi

Zoals de naam al doet vermoeden – achterhaald Reality.fbi de realiteit van situaties rondom Nederlandse sterren en influencers. Zo staan hun stories vol met screenshots van privé berichten en bewijsmateriaal waarin deze bekende mensen over de grens gaan. Je kunt het een soort reality tv noemen, alleen dan op Instagram.

Ook leuk! Zo creëer je een inspirerende Instagram feed >

MarwaJuicee

In de reeks van sappige juice channels kan MarwaJuicee niet ontbreken. Het is momenteel een privé account op Instagram. Maar ben je in, dan ben je écht in. Want in haar stories onthuld eigenaar Marwa en haar team de juice als relatie statussen, where abouts en andere roddels van bekende Nederlanders.

En, volg jij deze juice channels al?

CategoriesChill