boeken bn'ers - boeken van bekende nederlanders - boeken tips - boeken lezen - boek - boek tip - boeken van bekenden
1

10 x BOEKEN VAN BN’ERS DIE JE WIL LEZEN

Bekende Nederlanders maken nogal wat mee in hun leven. Het is dan ook niet zo gek dat velen van hen dat opschrijven en bundelen. Het resultaat: veel BN’ers met een eigen boek. Van grappige tot ontroerende verhalen: deze boeken van BN’ers zullen jou inspireren. 

 

Van het kookboek van Vjeze Fur tot een eerlijke biografieën van Najib. Vind hier 10 boeken van bn’ers die je zeker wilt lezen > 

 

Najib – Najib Amhali 

 

Najib Amhali is een van de meest succesvolle cabaretiers van Nederland. Helaas worstelde hij jarenlang met een drank- en drugsverslaving die bijna het einde van zijn carrière en zijn huwelijk betekende. In deze biografie kom je alles te weten over zijn jeugd, de soms ingewikkelde familiebanden, het pad naar de roem en de prijs die hij betaalde voor het succes.
Hier bestel je de biografie > 

 

Gelukkig verloren – Koen Kardashian 

 

Koen geeft een inkijkje in zijn bijzondere leven. Het is een verhaal vol champagne, kaviaar en drugs. Maar toch vraagt hij zich af of zijn lifestyle van de afgelopen tien jaar hem gelukkig heeft gemaakt. In zijn zoektocht naar zichzelf spaart hij niets of niemand en laat hij ook de donkere kanten van zijn leven zien.
Hier bestel je het boek >

 

Stoorzender – Arjen Lubach

 

In dit boek verteld Arjen Lubach over twee jaar uit zijn bewogen bestaan. Vanuit zes verschillende plekken schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, politiek, het leven en de liefde. Het boek is een unieke mix van eerlijke, grappige en ontroerende verhalen, zoals alleen hij die kan schrijven.
Hier bestel je het boek van de bn’er > 

 

boeken bn'ers - boeken van bekende nederlanders - boeken tips - boeken lezen - boek - boek tip - boeken van bekenden

 

Killerbody Lifestyle – Fajah Lourens

 

Killerbody Lifestyle van Fajah ‘Faya’ Lourens is een herziene editie van haar bestseller Killerbody Dieet. Mensen die een dieet volgen hebben vaak moeite met slank en fit te blijven (het jojo-effect) of zitten ook na het behalen van hun doel niet lekker in hun vel. Faya leert je dat mindset misschien nog wel belangrijker is dan voeding en beweging.
Hier bestel je het boek >

 

Gedichten van de broer van Roos – Tim Hofman

 

Tim Hofman heeft altijd een passie gehad voor rijmen. Variërend van rijmpjes geschreven als grapjes tot echt technische stukken – maar natuurlijk ook gedichten die strak op rijm over liefde, de maatschappij of de dood gaan – neemt hij je aan de hand mee zijn hoofd in.
Hier bestel je de dichtbundel >

 

Ook leuk! Vind hier 10 boeken over carrière en succes >

 

 

On Top – Anna Nooshin 

 

Anna Nooshin, Nederlands meest succesvolle fashionblogger vertelt over haar weg naar de top. Deze inspiratiegids staat vol tips & ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kan halen. Geïllustreerd met foto’s uit de privécollectie van Anna en haar familie.
Hier bestel je het boek > 

 

boeken bn'ers - boeken van bekende nederlanders - boeken tips - boeken lezen - boek - boek tip - boeken van bekenden

 

Martien – Martien Meiland 

 

Iedereen kent Martien Meiland van de televisieserie ‘Chateau Meiland’. Deze serie laat alleen maar een klein deel van hem zien. In dit boek vertellen Martien, Erica, Montana, Maxime, broer Jaap en schoonmoeder Jenny hún complete verhaal. Zonder zichzelf en anderen te sparen.
Hier koop je het boek > 

 

Lekker Fred – Freddy Tratlehner (Vieze Fur)

 

Dit boek moet je lezen als je houdt van een bord verse pasta met parmezaan of een gezonde ‘fitkech curry’ zonder calorieën. In dit boek vind je in totaal 47 recepten die goed zijn voor lichaam en (ook belangrijk) ziel, geschikt voor iedereen. Of je nou vegetarisch bent of niet.
Hier bestel je het kookboek > 

 

Grappig Jammer – Tim Hofman

Dit tweede boek van Tim Hofman staat vol met werk over leven en dood, (mislukte) relaties, seks, religie en de maatschappij: thema’s die ook in zijn generatie de hoofdrol spelen. Een boek met grappen, innemende persoonlijke anekdotes en taaltechnische vernuftigheden.
Bestel de bundel hier > 

 

 

Volhard – Arie Boomsma

 

Na zijn bestseller Fit, waarin Arie Boomsma liet zien hoe je met kleine stapjes tot grote veranderingen in je levensstijl kunt komen, beschrijft hij in Volhard hoe je die nieuwe levensstijl kunt volhouden en ervoor zorgt dat je niet terugvalt in oude patronen. En hoe je daarbij plezier blijft hebben in je nieuwe, gezonde manier van leven. 
Hier bestel je het boek >

 

En, welke van deze boeken van bn’ers zet jij als eerste op jouw leeslijst?

CategoriesChill