J

JAPANESE BAKERY’S IN AMSTERDAM: 4 x HOTSPOTS

Japanese bakery's

Zin in een fluffy Japanse cheescake, een matcha latte of cake roll? Haal het bij een van de Japanese Bakery hotspots die Amsterdam rijk is. Wij hebben onze vier favorieten voor jullie onder elkaar gezet.

Japanese Bakery’s in Amsterdam, hier moet je zijn >

1. Patisserie Hungry Dinosaur

Bekend bij veel mensen in Amsterdam: Patisserie Hungry Dinosaur. Alles, maar dan ook alles is lekker. Wat dacht je van een Japanese fluffy cotton cheesecake of een matcha & azuki roll cake? Vergeet de hojicha & panna cotta roll niet. Gelegen aan de Reguliersdwarsstraat 39.

Scroll verder voor meer Japanese Bakery’s in Amsterdam >

2. Ke-Ki Chef

Voor de allerbeste homemade Japanese fluffy cheesecakes ga je naar Ke-Ki Chef. Je kunt door de weeks een bestelling plaatsen via Instagram en de cheesecake ophalen op zaterdag en zondag in Amsterdam. Ga hier naar de Instagram >

Tussenstop? Hier vind je 12 x nieuwe terrassen >

3. Shilla Japanese & Korean Food Market

Oh, je weet niet waar je moet beginnen als je binnenloopt bij Shilla Japanese & Korean Food Market. Hier kom je voor allerlei Japanse lekkernijen. Je kunt ook heel gemakkelijk online bestellen. Je vindt de food market aan Gelderlandplein 187.

4. NOBU

Ooit gehoord van mochi donuts? Nee? Nou wij ook niet. Tot dat we NOBU voorbij zagen komen op Instagram en wow dit ziet er zó lekker uit! Het is de eerste mochi donut shop van Amsterdam. Meer info vind je hier >

Ga jij snel een fluffy cheesecake halen bij een Japanse bakery in Amsterdam?

CategoriesFijne Foodspots