I

IKEA OPENT EIGEN COFFEE BAR EN JE KUNT ER VEEL MEER DAN ALLEEN KOFFIE DRINKEN

ikea amsterdam - ikea coffee bar - flexwerken in asterdam - goedkope koffie in amsterdam - lekkere koffie in amsterdam - Ikea Coffee Bar

Interieur-/koffieliefhebbers opgelet! Onze Zweedse (jeugd)vrienden van IKEA hebben een eigen Coffee Bar geopend, waar je naast kwalitatieve bakkies van opgeleide barista’s (vanaf €1!) kunt genieten van verse sappen en happen, kunt flexwerken of juist ontspannen in een creatieve setting.

Na de succesvolle try-out in Utrecht opende IKEA Amsterdam onlangs een eigen Coffee Bar in de hoofdstedelijke vestiging. Girls Who Drink Coffee ging in de eerste instantie langs om de koffie te proeven en misschien een softijsje te eten, maar bleef urenlang plakken in deze gloednieuwe Amsterdamse broedplaats.

Er kan namelijk gekozen worden tussen 120 nieuwe zitplaatsen in allerlei verschillende, gezellige hoekjes met zowel chillplekken als laptopruimte, supersnelle Wi-Fi, warme broodjes, pastel de nata’s voor een prikkie én professionele barista’s die de koffie precies maakten zoals de gast dat wilde. Niet zo gek dat het ”ineens” 18:00 was, toch?

Meer leuke flexwerkplekken in Amsterdam vind je hier >

Gemak, kwaliteit, meer service.

Met de komst van dit vernieuwende concept geeft IKEA antwoord op de wensen, dromen en behoeftes van hun klanten. Gemak, kwaliteit, meer service. IKEA test en onderzoekt voortdurend nieuwe concepten, en de Coffee Bar is daar een goed en geslaagd voorbeeld van.

ikea amsterdam - ikea coffee bar - flexwerken in asterdam - goedkope koffie in amsterdam - lekkere koffie in amsterdam - Ikea Coffee BarIKEA Coffee Bar // Flexwerken in Amsterdam // Goede koffie in Amsterdam

Voor ieder wat wils

Het mooie is dat de Coffee Bar ook te bezoeken is voor wie niet van plan is geld uit te geven aan nieuwe interieurspullen. Omdat de bar te vinden is op de eerste etage, na de roltrap rechts – kan iedereen er makkelijk in en uit.

Het aparte zitgedeelte geeft klanten de mogelijkheid om heerlijk onderuit te zakken in een fauteuil, inspiratie op te doen uit magazines en tafelboeken, elkaar te ontmoeten of even te genieten van een rustmoment. Maar voor de Girls Who Work zijn er ook speciale werkplekken gecreëerd. On the go? Dan is het ook mogelijk om je koffie in een take-away beker mee te nemen. Voor ieder wat wils dus!

Hoewel online shoppen een grote groeimotor is voor het Zweedse woonwarenhuis en meer dan ooit geïnvesteerd wordt in het verbeteren van digitale winkelmogelijkheden, services en gemak, blijft IKEA (gelukkig) ook fors investeren in de fysieke winkels als belangrijkste ontmoetingsplek voor de klanten. Mét een goed kopje koffie erbij (van een latte macchiato tot cappuccino – ook met biologische soja- en havermelk). Wij zijn fan!

ikea amsterdam - ikea coffee bar - flexwerken in asterdam - goedkope koffie in amsterdam - lekkere koffie in amsterdam - Ikea Coffee BarIKEA Coffee Bar Amsterdam

Good to know

De IKEA Coffee Bar is op maandag t/m zaterdag geopend van 09:30 – 19:30 uur en op zondag van 09:30 – 17:00 uur. Ideaal om voor, tijdens of na het winkelen even neer te strijken. Maar ook om te bezoeken met je laptop of voor een meeting. Ook goed om te weten: de koffiebonen die ze gebruiken zijn UTZ Certified en ook verkrijgbaar in de Swedish Food Market.

CategoriesDrankje doen